Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Slub za miesiac, a ja chyba juz nie chce

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem czy to stres czy co, ale mam coraz wiecej watpliwosci. Mam 30 lat, on 36. Mial juz kobiete z ktora ma dziecko. Placi alimenty itd., nawet czasem zabiera malego do nas. A jak miedzy nami skonczy sie jak miedzy nim a ta kobieta? Nigdy nie pytalam go czemu sie z nia rozstal. Raz wspomnialam, ale powiedzial, ze nie ma ochoty o tym rozmawiac. Jestesmy ze soba od 1,5 roku. Jest kochany, ma glowe na miejscu, mowi ze mnie kocha i chce ze mna byc. Nie wiem skad te watpliwosci... Na dodatek podejrzewam u siebie ciaze. Nikomu jeszcze nic nie mowilam, bo sama nie jestem pewna.

Gość gość
slub bierzesz z kims kto Ci nie powie dlaczego rozwalilo sie poprzednie malzenstwo? ryzykantka jestes albo bardzo mu ufasz.

Gość gość
Zastanów się czy naprawdę jestes przy nim szczesliwa. Jesli boisz sie ze zostawi Cię tak jak tą kobiete to chyba brakuje Ci troszkę zaufania? Moim zdaniem jeśli bardzo interesuje Cię co było powodem rozstania Twojego faceta z byłą to powinien szczerze porozmawiac z Tobą na ten temat. Zycze powodzenia i głowa do góry!

Gość gość
Jestescie krotko razem i nie wiesz o nim podstawowych rzeczy...po co ci ten slub??