Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość limonka90

odchudzanie

Polecane posty

Gość limonka90

Hej, jest wiosna, wiec postanowilam zrobic cos ze soba i swoim cialem. Niestety jestem jedna z tych niecierpliwych osob, dlatego znacie jakies naturalne preparaty wspomagajace odchudzanie? Z gory dzieki za info

odstawisz preparat - wrócisz do poprzedniej wagi. bez zmiany trybu życia i diety nic nie uzyskasz na stałe.

Gość limonka90
wiem, dlatego zaczelam diete i cwiczenia,po prostu chce szybciej zobaczyc efekty.na dodatek chce zeby suplement byl naturalny

Gość moniawłu
zależy ile chcesz wydac na takiego supla, ja pilam mojito slim-a i bylam zadowolona... jakos nie wierze w skutecznosc najtanszych specyfikow...pozdr

Gość gość
Zamiast truc się suplementami lepiej zainwestuj w catering dietetyczny http://www.salmix.pl/, będą dowozic ci codziennie gotowe dietetyczne posilki, wiem z wlasnego doświadczenie ze odchudzanie staje się wtedy bardzo proste i przyjemne :)

Gość Hannia24
placic za catering zeby sie odchudzic to juz szczy lenistwa!!! chyba ze ktos ma duzo pieniazkow i go na to stać... ja schudlam juz 15 kg i wspomagam sie produktem Slimtox .. jest wyprodukowany z naturalnych skladnikow ktore wspomagaja moj metabolizm, regularne cwiczenia + lekkostrawna dieta + Slimtox = sukces !! polecam tani i szybki sposob na zrzucenie zbednych kilogramow pozdrawiam

Gość gość
Moje odchudzanie z acetomale to sukces w który nie bardzo wierzyłam na początku, udało mi się schudnąć 8kg, gdyby nie świąteczne obżarstwo miałabym wymarzoną wagę. :D

Gość gość
Najbardziej wiadomą rzeczą jest to, że 70% odchudzania to prawidłowa dieta a reszta to ćwiczenia. I sama się też o tym przekonałam. Znam też ból, że ciężko z szykowaniem posiłków do pracy, że mało też czasu zostaje dla siebie ale spokojnie po hmm pół roku można sie przestawić z obowiązkami. Na pewno 5 posiłków dziennie, dużo wody i nawadniania i im mniej cukrów i tłustych rzeczy tym lepiej. A jak nie masz pomysłów z gotowaniem obiadów do pracy to są firmy które mają obsługę gastronomiczną firm i bez problemu coś zdrowego i w miarę taniego zamowisz. Ja od siebie mogę polecić: http://www.krakowskiemetro.pl/catering