Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Beta hcg 260 czy jest Ok wynik

Polecane posty

Gość gość

Witam ostatnia miesiaczka 26 stycznia do 3 lutego testy ciazowe 18 marca pozytywne wizyta u lekarza 27 marca na usg nic nie widac przy wizycie zrobione Beta dzis wynik 260 odpowiada 4 tyg ciazy czy możliwe ze do zapłodnienia doszło koniec lutego poczatek marca

Gość gość
A co ma byc widac przy takiej becie? Na usg widac cos dopiero przy tysiącu, a czy jest ok? Zrob powtorke po 48 godz i bedzie wiadomo czy przyrost jest prawidłowy

Gość gość
dopiero jak wynik bedziep owyzej 1000 na usg zobaczysz cokolwiek :) jak powtorzysz badanie za 48 godzin i bedzie dwukrotny przyrost lub wiecej to znaczy ze wszystko jest ok

Gość gość
W ostatniej miesiączki, to oczywiście beta za niska, ja miałam OM 23 stycznia, a w zeszły czwartek zarodek miał 1,6 cm. Do zapłodnienia mogło dojść później, ale i tak biorąc pod uwagę, że już 18 marca miałaś pozytywny test to beta chyba powinna być wyższa, „książkowo” beta powinna przyrastać conajmniej o 60procent w 48 h. Testy ciążowe wykrywają betę chyba od ok 25, więc licząc co 2 dni to dzisiaj powinno być chyba ok 600, ale przypadki są różne. Powtórz betę i zobaczysz jak przyrasta.

Gość gość
Z ostatniej miesiączki jest za niski ale jeśli do zapłodnienia doszło pod koniec lutego początkiem marca to by sie zgadza mam nieregularne cykle i trudno obliczyć a test ciazowy wyraźny wyszedł dopiero w ta niedziele wcześniejsze były najpierw cienie druga kreska a następna jasna kreska dopiero w niedziele dwie takie same kreseczki mam nadzieje ze to wczesna ciaza

Gość gość
Raz piszesz że beta 27 marca 260, a raz że dzisiaj...

Gość gość
Czytajcie z zrozumieniem Beta robiłam 27 a wynik odebrałam 30

Gość gość
Jak 260 27 marca to nie jest najgorzej :) Cze4kaj spokojnie.

Gość gość
Mam nadzieje ze jest Ok miałam nie regularne miesiączki i jest możliwość ze zaszłam pod koniec lutego