Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

słuchać intuicji

Polecane posty

Gość gość

nie mówię,żeby popadać w obsesję i panikę,ale wysłuchać to coś co chce nam o czymś powiedzieć i dostosować się do rzeczywistości,mój brat zlekceważył takie ostrzeżenia,które aż za wyraznie chciały mu powiedzieć,że ta jego konkubina to nie jest osoba na zakładanie rodziny co najwyżej na mieszkanie razem,i nie wiem jak on to wytrzyma,robi dobrą złę gry,ale prawdopodobnie nie daje już radycoś mu chciało aż za wyraznie powiedzieć,ta kobieta nie jest może jakaś bardzo zła,ale tematu zakładania rodziny z tobą nie czuje,może nawet nie chce być matką,nie poświęci się temu dziecku,tak jak można tego oczekiwać w prawdziwej rodzinie,była z tobą,dała się wykorzystywać i znosiła twoje fochy,bo oczekiwała profitów,a on mimo to,pewną sytuację postanowił przysłowiowo nawet nie kolanem dopchnąć,ale po prostu dupą nie chodzi,żeby czekać na ideał,których zbyt wiele nie ma,ale nawet jak ludzie trafią na swój ideał,to nie potrafią go docenić,ale już wyrazniej coś nie mogło go przestrzec,nie chodzi o to,żeby ta osoba jest inna,ale naprawdę w wielu kluczowych aspektach to jest kompletnie nie to,dzieli was przepaść,albo nawet nie dzieli,ale nic łączy

Gość gość
co ty bredzisz?

Gość gość
piszę prawdę z życia wziętą

Gość gość
tylko, że nikt nie rozumie tego twojego bełkotu. naćpałaś się?

Gość gość
trzeba umieć czytać po polsku

Gość gość
mój ideał jest tylko dla mnie ja adla niego i nikomu nic do tego

Gość gość
trzeba najpierw napisać po polsku, bo w tym twoim poście to brak ładu i składu.

Gość gość
Zajmij się własną dopa a nie brata

Gość gość
mnie jego dupa nie obchodzi,ale niestety jesteśmy na siebie skazani w firmie,i widzę jak on szuka zaczepki,żeby się na kimś wyładować,wkopał się w coś co go przerosło

Gość gość
jak nerwy matce zafundował przez ostatni rok,to jest sytuacja która go przerasta i znowu nas w coś wkopie z tych nerwów

Gość gość
jak mnie nie masz z kimś z obcego świata za wiele kontaktu,to normalnego człowieka nic nie powinna dupa tego kogoś obchodzić,ale jak jesteś na tego kogoś skazany to naprawdę robi się problem