Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

perfedo expert 7000 na odchudzanie

Polecane posty

Gość gość
Z dieta i tym suplementem zielonej kawy schudałam 5 kg w ponad miesiac :) ale zero podjadania... :(

Gość kaska gość
Jestem w szoku po tym co wy tu piszecie ,bo właśnie dzisjaj odebrałam przesyłkę z tym suplementem diety .Czyli to zwykła oszustka zostałam oszukana .Podobnie jak wiekszosć z was wypełniłam ankietę po dwoch dniach zadzwoniła do mnie jakaś pani nie pamiętam jak się nazywała i usilnie mnie namawiała za zakup tych tabletek niezmiernie je zachwalając ,po dwóch namowach wysłano mi przesyłkę bo ja ich najpierw nie chciałam powiedziałam że mnie nie stać ale pani powiedziała ze zejdzie mi z kosztów pszesyłki i zapłacę 120 zł powiedziała ze wysle mi w nastepnym miesiacu skoro w maju nie mogłam i bez dalszej konsultacij ze mna wysłała mi je wczoraj informując sms ze przesyłka dojdzie w ciagu 2 dni .Jeżeli komuś uda sie namierzyć i odzyskać pieniądze od owych oszustów proszę o kontakt .Dodam tylko że zieloną cherbate w suplemecie djety normalnie zakupiłam w aptece niestety nie było żadnych rezultatów .

Gość Jolanta1970
Witam, ja od miesiąca stosuje . Dostałam 4 diety, preparat i książkę dietetyczna wraz z kalendarzykiem dietetycznym. Schudłam 4 kg w po około 33 dniach, może nie jest to 7 kg czy 8 ale 4 kg lżejsza już sie lepiej czuje. A co do Pani wyżej proszę o odpowiedź samej sobie czy napewno stosowała się Pani w pełni do diet i nie może Pani sobie nic zarzucić ? czy poprostu Pani myslała że łykanie kapsułek samo da rade ? Kobiety bądźmy życiowe, diety, preparat i co najważniejsze wystarczy poświecić max 30 min na ćwiczenia proste skłony, brzuszki itd i dlatego efekt jest

Gość gość
Witam , jestem w podobnej sytuacji tak samo do mnie wydzwaniano namawiano az uleglam... Oj naiwna ja. U mnie problem jest taki ze jestem matka karmiaca i zostalam po stokroc zapewnipna ze mimo to moge brac no i oczyeiscie ze bede miala karte gwarancyjna w razie gdybym chciala zwrocic wiec otrzymalam przedylke otwieram pierwsze oczywiscie czytam i jak byk wyraznie napisane ze nie brac podczas karmienia piersia malo tego karty gwarancyjnej brak tel nieaktywy. Czy ktorej z was udalo sie z firma skontaktowac ?

Gość gość
udało się komuś odzyskać pieniądze? a może ktoś chce mam całe opakowanie do sprzedania

Gość gość
Zgadzam sie to oszustwo dziewczyny ktore zostaly oszukane zgloscie to na policje

Gość gość
Kto się odchudza podczas karmienia piersią. To Pania powinno się zgłosić do odpowiednich organów ze serwuje Pani dietę dziecku podczas karmienia piersią. W tym okresie powinno się w szczególności dobrze odżywiać ponieważ organizm po porodzie potrzebuje dużo składników odżywczych, a nie diet.

Gość gość
czytam,czytam i nie mogę wyjść ze zdumienia,jeszcze ciągle są dziewczyny,które wierzą,że schudną z pomocą jakiś tabletek? o naiwności ludzka! mam nadzieję,że w końcu zmądrzejecie i nie dacie się przekonywać do takich sposobów.Wszystkim,które się zawiodły lub chcą schudnąć "naturalnie" polecam dietę DNA; aby z tego korzystać wystarczy proste badanie DNA (wymaz) i wtedy wszystko wiadomo,co jeść,czego nie,bez diet,bez tabletek,po prostu - dostosowujesz swój sposób odżywiania do tego,co mówi ci twój organizm - a kg same znikają.Sprawdziłam -stosuję ja i moje koleżanki- dla chętnych podaję adres maila,napiszcie a dowiecie się więcej.Co prawda -nie jest to tanie badanie,ale robi się je tylko raz w życiu,więc naprawdę warto kontakt@klinikadna.klinika-odchudzania.com.pl

Gość gość
Prosze dokladnie przeczytac co napisalam . nie odchudzam sie odzywiam sie dobrze karnie piersia dzieciatko przybiera wzorowo lecz niestety ja nic nie chudne mam prawo do depresji tymbardziej ze przybralam 28 kg mam momenty zalamania a tabletki zakupilam tak jak napisalam po licNych namoeach i natretnym wydzwanianiu . leza sobie moze kiedys sprobuje i zobacze czy dzisla poki co chce jak najdluzej karmic syna bo to jest priorytet :) i nastepnym razem prosze doczytac ze zrozumieniem zanim Pani oceni Pozdrawiam