Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile macie zmian poscieli??

Polecane posty

Gość gość

?

Gość gość
Z 6-7 kompletow

Gość gość
30

Gość gość
Ze 3 rozmiaru kingsize 3 rozmiaru double 2 rozmiaru singiel i 2 na dziecieca koldre.. I pewnie po 3 przescieradla z z gumka róznych rozmiarow.. nie liczyłam..

Gość gość
Do niedawna przez kilka lat miałam jedną. Tzn. po jednej poszewce na kołdrę moją i jedną na kołdrę męża. Do tego 2 prześcieradła chyba. Natomiast jak urodziło mi się dziecko, to ono miało 2 czy 3 prześcieradła, jak zaczęło korzystać z kołdry to miało 2 komplety poszewek. A ostatnio dla nas kupiłam po drugim komplecie poszewek na kołdrę, ale odkąd mam ten nowy komplet to w zasadzie korzystam już tylko z niego. Te stare leżą w szafce i jakoś ich nie używam.

Gość gość
Ja z męzem mamy po 3 komplety, a nasze dziecko 4 komplety. Kiedyś miałam chyba z 8 kompletów (dostałam w prezencie ślubnym od ciotki), ale te niefajne i niemiłe w dotyku porozdawałam bardziej potrzebującym.

Gość TezLubiePowedrowac
Dwie dla nas i trzy dla corki. Zakladam na zmiane. Nie widze powodu zeby miec wicej, jak mi sie znudza to kupuje nowe

Gość gość
8 albo 10:) mam dużo poszewek i prześcieradeł:)

Gość gość
7 kompletów pościeli ;)

Gość gość
Na nasze łóżko 3, plus jakieś dodatkowe poszewki na poduszki i chyba dwa prześcieradła. Na łóżeczko córki 4. I jeden komplet na kanapę gościnną.

Gość gość
ja mam tylko 3,a dlatego ze mamy duze wymiary i sa drogie ale 3 komplety sa i tak ok

Gość gość
4 komplety dla nas i 2 komplety młodzieżowej dla syna, zamierzam dokupić jeszcze chociaż 2 koplety 3d. ;-)

Gość gość
5 jeśli dobrze pamiętam, ale na stałe korzystam tylko z 3. Jeden komplet puścił kolor i teraz ma brzydki, wiec nie korzystam, a drugi to dostałam w prezencie i niestety straszna szmata. Założyłam raz, po praniu schowalam do szafy i leży.

Gość Kasia Brodzik
Kilka ;) też żeby starczyło i dla mnie, i dla gości jak nocują. Ja mam różne typy pościeli, w zależności od tego jaki mam nastrój taką pościel wybieram. Ostatnio zafascynowała mnie pościel 3D http://www.elway.biz/301-posciel-140x200.html taka jak taka, bardzo ciekawy pomysł z tym.

Gość gość
ja mam 3 komplety, mam dużą kołdre więc taka posciel dobra ponad 100 zł kosztuje wiec nie mam więcej, ale wystarcza

Gość gość
3 komplety. Jak mi sie znudza/popruja to kupie kolejne 3. Nie widze sensu kupowac wiecej i trzymac w szafie. Corka i maz spia pod kocami. MAz ma jakis glupi nawyk,a corka koce uwielbia wiec ich mam w domu najwiecej-15sztuk.