Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

szczepienie,karmienie

Polecane posty

Gość gość

Tyle matek zarzuca że jakaś nie karmiła piersią lub daje gotowce ze słoika itd.a dlaczego nikt nikogo nie obsmaruje że nie szczepią swoich dzieci a póżniej te dzieci chorują lub umierają.

Gość gość
a dlaczego nikt nie obsmaruje matek ktore zaszczepily a pozniej to dziecko umarlo w wyniku powiklan poszczepiennych?

Gość gość
Wszystkie dzieci u mnie w rodzinie były szczepione i żadne jakoś nie umarło.Nowa moda pt. nie będę szczepić jakoś to będzie.

Gość gość
Co za argument. U mnie w rodzinie nikt nie ma zaparc czy to oznacza ze zaparcia to wymysl? Pomysl dwa razy zanim napiszesz taki "inteligentny" argument. Bazy danych powiklan poszczepiennych jasno pokazuja ile takich zgonow sie zdarza, a Twoja rodzina nie jest zadnym naukowym dowodem.

Gość gość
autorka zadała ciekawe pytanie te teorie naukowców co roku są nowe czyli jedna teoria wypiera drugą dawniej nie było mowy żeby nie szczepić dzieci tyle teraz zmutowanych wirusów i bakterii że lepiej nie zasłaniać się"dowodami naukowców"

Gość gość
jaka ladna podworkowa logika akurat dla ludzi nie majacych pojecia o szczepieniach i im ona moze zaimponuje. Ludzie oczytani w tej tematyce dobrze wiedza ze zadne teorie naukowe nie zmieniaja sie co roku a bazy danych o ktorych mowie to dane niezmienne a to o czym mowisz to jakies banialuki nie majace zwiazku z prawdziwa wiedza. PS. Szczepienia przyczyniaja sie do mutowania bakterii i powstawania bardzioej niebezpiecznych odmian od dawna znanych bakterii, sa na to dowody naukowe. O sorry nie patrzysz na dowody naukowe a na widzi mi sie, sorry ale widzi mi sie mnie nie interesuje