Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 jerKzi2

jaki lek na tr膮dzik

Polecane posty

Go艣膰 jerKzi2

aale taki po kt贸rym pryszcze zwin膮 si臋 w max dwa tygodnie, musi by膰 co艣 takiego. Znacie mo偶e jakies specyfika:D

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Czasem tr膮dzik znika po kilku zabiegach z kwasem salicylowym w po艂膮czeniu z kwasem pirogronowym lub po samym azelainowym. W sumie w ci膮gu 2 tygodni mozesz mie膰 3 zabiegi, wi臋c akurat :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ceelinka
Ja stosowa艂am Skrzypolen przez miesi膮c i buzia 艂adnie si臋 wyg艂adzi艂a. to chyba przez cynk i inne sk艂adniki, kt贸re maja dobry wp艂yw na cer臋. No i do tego smarowa艂am buzi臋 wiesio艂keim bo reguluje poziom sebum. Powodzenia! Daj zna膰 czy si臋 uda艂o.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰nIRA
Jak ju偶 tabletki to najlepsze takie jak IQFACE.Warto w nie zainwestowa膰 bo efekty jakie przynosi branie tych tabletek jest to prostu rewelacyjne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
iq oszustwo!!! W "waszym" w膮tku ju偶 wysz艂o, 偶e艣cie naci膮gacze, to teraz inne za艣miecacie? Prosz臋:www.f.kafeteria.pl/temat/iqface-opinie-p_5884 783/3

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
w 2 tyg to nie da rady z kwasami. tutaj potrzeba powoli do celu ale jest warto. retinoidy dzialaja szybciej ale tylko lekarz moze ci je przepisac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mi pomogl izotek tylko, ale kuracja trwa dlugo... nie wiem co jest w stanie pom贸c w 2 tygodnie......

Udost臋pnij ten post