Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
ace_out

16 lat, rak i depresja...

Polecane posty

Wiatam... Mam 16 lat i raka jelita grubego. To dopiero początek leczenia i wszystko jest wykryte w dość wczesnym stadium. Prawdopodobne skończy się tylko na wycięciu kawałku jelita. Mimo, że wszyscy mówią tak optymistycznie o tym to ja nie daje rady, a wszystko nasila jeszcze moja depresja spowodowana niską samooceną. Już teraz myśle o tym, że skończe z woreczkiem przyczepionym do brzucha... Nie wierzę w to, że wszystko będzie w porządku i wyjdę z tego "bez szwanku". Lubię spotykać się z ludzmi, mimo tego, że jestem dość nieśmiała... Strasznie się boję odwrócenia ze strony ludzi, dziwnych spojrzeń, obgadywania za plecami... Mimo depresji nigdy nie myślałam o samobójstwie czy samookaleczaniu... dziś gdyby nie to, że jestem w szpitalu pod ciągłą opieką pewnie w chwili słabości i załamania byłabym na to gotowa... A pisze tu bo, może ktoś musiał przejsc przez to samo albo przechodzi i poradził sobie z tym i mógłby mi "doradzic"/"pomóc". Nie chcę rozmawiac o tym z moim psychologiem bo boje sę, że jeszcze trafie do psychiatryka... Pozdrawiam :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować