Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fiodeera

Schudłam na prostej diecie 7 kilogramów!

Polecane posty

Gość Fiodeera

Witajcie. W końcu!! Udało mi sie schudnąć z rozmachem, bo aż 7 kilogramów! Jestem przeeszczęśliwa. Metodą prób i błedów wreszcie trafiłam na najlepszą dla mnie dietę. wystarczyło kupić produkty herbalife od www.sklepdiety.pl i w ten sposób całkiem zmienic sposób jedzenia i myślenia o odżywianiu. białkowe produkty, które ograniczały ilość dZiennie spożywanych kalorii to był strzał w dziesiątkę. polecam śmiało wszystkim herbalife :) :)

Gość gość
bzdura, nie reklamuj tego co sprzedajesz

Gość josska
które koktajle konkretnie piłaś, bo na stronie sklepdiety.pl jest spory wybór. też myślałam nad kupieniem jakiegoś supleementu ale nie wiem który wybrać.

Gość gość
Pytasz, która chemia pyszniejsza;) Znam dwie dziewczyny, ktorym zostały plamy na skórze, po tych koktajlach, no i oczywiscie jojo

Gość gość
z tabletek na odchudzanie które mogę polecić to slimcea. Doskonale przyśpiesza przemianę materii i burzeszek spada już po kilku dniach ;)

Gość gość
tak sam spada, na kolana chyba;) bzdura

Gość gość
U mnie oprócz diety niskowęglowodanowej bardzo pomógł Fit-Max L-Carnitine, który znalazłam bardzo tanio na http://swiatsupli.pl/73-podstawowe. :) Schudłam dzięki temu 10 kg w pół roku.

Gość gość
znowu te reklamy

ja dziewczyn polecam www.actislim.pl,jest super a przy okazji oczyszcza organizm,bo tam sa same naturalne skladniki..

Gość gość
Mi osobiście ten produkt nie pomógł. Ja miałam problemy z odkładającym się tłuszczem na brzuchu, Ćwiczyłam w miare rmożliwości 2, 3 razy w tyg. + suplement diety Slimette. Naprawdę teraz mogę swobodnie odsłaniać brzuszek. Kupiłam tutaj http://nplink.net/dZiA8hQI To nie jest spam. możecie się przekonać na sobie.

Gość grazynka99
poniewaz dieta to nie chwilowa zmiana zywienia tylko juz na zawsze , to postanowilam wybrac zdrowy suplement i mysle ze tkaim jest wlasinie acetomale. bo zawiera ekstrakt z warzyw takich jak szparagi. poza tym moj mtabolizm w koncu przyspieszyl!:)