Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Twin Thorn

milosc nie odwzajemniona

Polecane posty

Gość Twin Thorn

Ja mam taki problem że zakochałem się w dziewczynie 13 lat to już trwa, ale ona nie odwzajemnia tego uczucia, jak chce pokochać kogoś innego to nie mogę, jakiś czas jestem z tą inną i ciągle ona mi się przypomina i wtedy muszę zerwać kontakt bo nie mógłbym żyć z inną a jednocześnie myślę o drugiej, ja tylko chce komuś dać moją miłość, czy tu nie najlepsze rozwiązanie jest ... wiecie co mam na myśli. Prosiłbym o radę jakąś bo ja nie chce cierpieć. Dziękuję

Gość gość
a sam ile masz lat?

Gość gość
Szkoda czasu na tamtą. Idź na całego w nowe.

Gość Twin Thorn
ja mam 27

Gość zakochana32
Mam tak samo, myśle o innym od 12 lat, zresztą powiedziałam mu o tym 2 lata temu bo stwierdziłam że jak mu nie powiem to do końca życia będe żałować. Nie ma dnia żebym o nim nie myślała, śni mi się po nocach. A od 10 lat mam męża, co zrobić. Nic na to nie poradze. Takie życie chłopie, trzeba iść dalej. Pomarzyć nam zostało :)

Gość gość
jeszcze nie spotakłeś tej jedynej :) moja rada oddal sie do tej dziewczyny zerwij z nią kontakt, bo każde spotkanie telefon rozdrapuje rany. zobaczysz że jak spotkasz swojądeugą połówkę to będziesz sie smiał z tego jak Ci sie wydawało ze kochałes ta dziewczynę. a byliście kiedys razem ?

Gość Twin Thorn
chciałbym ale nie wiem czy potrafię

Gość Twin Thorn
nie byliśmy

Gość gość
to działa jak zakazany owoc, to Twoja przyjaciółka? znasz wgl dobrze ta dziewczyne? nie mów że nie możesz, po porstu urwij z nią kontakt bo siebie tylko ranisz i robisz sobie krzywde, uwierz że było już miliony osób którym się wydawało że nie ma lepszej osooby od tej którą kochają a teraz są z kimś innym też szcześliwe, musisz w koncu iśc do przodu ! wiesz ile jest cudownych kobiet? które tylko czekają na Ciebie? urwij z tą kobieta kontakt bo zwiarujesz, sam bedziesz w szoku jak po jakimś czasie o niej zapomnisz

Gość gość
najlepszym sposobem żeby zapomnieć, to kiedy ona Ci się przypomni to myśl tylko o jej złych cechach, naprawdę mówię Ci! skończ to bo zwariujesz, i nigdy z nią nie będziesz, a jak kiedyś Ci się uda to wtedy nie będzie to tak jak sobie wymarzyłeś, bo ona prawdopobnie nie istnieje. nie znasz jej, ja jestem ze swoim chłopakeim 4 lata i poznaje go cały czas. zaskakuje mnie. a poza tym jak ona zoabczy że przestałeś sie nią interesować, to sama do Ciebie przyjdzie na kolanach. tak to działa!

Gość Twin Thorn
znam tako trochę znam, wiem macie racje ale jest jakiś sposób na to by zapomnieć ?

Gość gość
no, ale ona miała te 13 lat temu CZTERNAŚCIE lat. kochałeś wtedy gó/w/niarę. :P

Gość Twin  Thorn
ale nie tylko na początku, przez parę lat ciągle ją widywałem tylko potem już w ogóle

Gość gość
no i cacy, z dziewczyny wyrosła kobieta, zaczęła o siebie dbać, może zmieniła szkołę, wyjechała do pracy, wydoroślała. wydoroślej i ty! :P

Gość Twin Thorn
będę chyba musiał, dla siebie to zrobić, jak każdy to mówi. Dziękuję że mnie wysłuchaliście życzę wam wszystkim dużo zdrowia i szczęścia