Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moje dziecko nie chce jesc , pomocy

Polecane posty

Gość gość

moj syn ma teraz 8 miesiecy nie chce jesc pokarmow stałych najlepiej to tylko mleko i kaszki , na poczatku rozszerzania diety jadł wszystko pieknie i ze smakiem, około 5 miesiaca z dnia na dien przestał odmawiał jedzenia zaciskał usta i nie dał sie nakarmic , od tamtej pory nie zje wiecej niz 3-5 łyzeczek , owoce ****ardzo chetnie , jak przekonac dzeicko do obiadków ?

Gość gość
nikt nic nie dordzi ?

może to przez żabki moja tez ma takie dni ze nie tknie nic a czasem to wcina ile tylko się da. Nie trzeba zmuszać nic na sile

Gość gość
tez tak myslałm ze to własnie ąbki i wszystko na to wskazywało ale ząbki juz wyszły a on dalej nie chce nic jeść to juz sie ciagnie 3 miesiace , był taki okres czasu ze jadł tylko 2 dania ze słoiczka ale teraz nawet tego nie chce jesc , lekarz mowił zeby szukac cos co mu posmakuje ze to narmale i takie tam , co polecacie zeby ugotowac dziecku dzis na obiadek ?? co wasze dzieci najbardziej lubia jesc ? moze ja cos zle gotuje i mu nie smakuje , napiszcie prosze wsze sprawdzone przepisy dla 8 miesiecznego dziecka , prosze bede bardzo wdzieczna

Gość gość
Kochana mój ma 4 lata i też je tylko kaszki i pieczywo samo . I już nie wiem co robić. Trwa to 1,5 roku już. Badania ma ok, nie choruje. Zaczęliśmy terapię psychologiczną , narazie bez skutku. Nie działa zasada nagród i kar. Nic nie działa. Śniadanie kaszka, obiad kaszka i kolacja kaszka

Gość gość
moze i moje dzeicko takie bedzie ?? juz sie powaznie zaczynam martwich chodze i mysle tylko o tym a jak widze dzeicki kolezanki jak pieknie jedza to az mnie skreca w srodku , załamuje rece

Gość gość
nie marwt się za nadto będzie ok mam 3.5 roczną łobuziare teraż mniej je też mnie to martwi ale dziecko samo zatroszczy się o siebie może on wymaga dłózej pokarmu mlecznego płynnego ja byłam nie jadkiem a przeszło moja ciocia ma córki mają 12 lat są tak wybredne ze głowa mała wyniki mają dobre powiem tobie jedno jak urodziłam julie była wiecznie zapłakana nie było wiadomo co jej jest a co pare minut jadła zasypiała w koncu juz zmieniłam smoczek na wiekszym otworem problem był załatwiony i twuj tez sam się rozwiąze czas pokaze

Gość gość
mam tylko nadzieje ze to minie ,dzisiaj zjadł pół słoiczka to sukces , ma problemy ze spaniem w nocy czesto jeczy i kopie sie strasznie raz go dokarmiam , moze to dlatego ze mu brakuje czegos bo nie je stałych posiłków ?