Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Domowe sposoby na zwalczenie pryszczy

Polecane posty

Gość gość

Mam dwa stany zapalne na twarzy. Mam dość kupowania maseczek, może sa tańsze sposoby, domowe? Od grudnia stosuję też kurację antybakteryjna z Ziaji, tonik i żel do mycia twarzy. Jest lepiej, ale teraz mam dwa szczypiące pryszcze. łój wygniatam na bieżąco, zaraz dostanę opierdziel od Was, ale ja nie toleruję białych czubków;-/ Za miesiąc jadę na wesele, nie mogę tego mieć na buzi. Kupiłam 3 maseczki z Dermiki i zrobię na tydzień przed weselem. Mam nadzieje, że pomoże, no ale to wtedy dopiero. Działać lepiej już teraz.

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gośćula
afronis -płyn na trądzik,apteka 11 zł ,naprawdę polecam ,kupiłam synowi i po tygodniu,może dwóch pryszce zniknęły,minus -trochę wysusza twarz.

Gość gośćula
możesz jeszcze spróbować z pastą do zębów,wyciąga pryszcza na wierzch

Gość gość
up

Gość gość
Ja polecam na trądzik tabletki IQFACE. O skórę należy dbać od zewnątrz jak i wewnątrz.Tabletki mają naturalny skład więc są bezpieczne dla zdrowia.Wiadomo na każdego działa co innego mi akurat pomogły te tabletki więc te mogę polecić.

sposob na domowy peeling do cery trądzikowej stosuj mąkę owsianą lub sproszkowaną glinkę, z dodatkiem kolendry, kminu, kopru, imbiru, i szczyptą sproszkowanej kurkumy i lawendy zmieszane z wodą źródlaną.