Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćoch

znowu święta znowu szwagierki zobaczę

Polecane posty

Gość gośćoch

I znowu święta i znowu szwagierki przyjadą ze swoimi dziećmi, dumne co to one nie potrafią, jedna jak zwykle będzie się chwalić jak to jej córka miała 11 miesiecy i już wołała na nocnik, obie walczą i rywalizują której córka lepiej się rozwija, i oczywiście obserwują moją córkę i dają „dobre rady” co już powinna robić , że powinna już dawno bez pieluchy chodzić itp. złośliwe komentarze i one wszystko wiedzą najlepiej są najwspanialszymi mamami świata

Gość gość
No i ??? One nie rozumieją ze to brak taktu ale ty także nim nie grzeszysz skoro obawiasz je na forum zamiast raz postawić sprawę jasno i rzucić tekstem ktory dobie zapamietaja

Gość gość
Współczuje

Gość gość
masakra z ta rywalizacją, to tylko niepotrzebna presja na dzieciach.

Gość gość
daj już spokoj z tym zakładaniem tematow nt. szwagierek bo zalosna jesteś! W d***e mam cale szwagierki. :P

Gość gość
Jak będzie znowu komentowac i dawać rady to powiedz z ironią że nie każdy jest taką idealną matką jak ona i nie kazdy ma tak genialne dziecko. Powinna zrozumieć że dziękujesz za jej rady.

Gość gość
Jak jestes glupia to utrzymujesz kontakt z toksykami... I pozwalasz sobie zycie zatruwac...

Gość gośćoch
a co mam zrobić? w drugi dzień świąt będzie obiad u teściów i my mamy być i one też będą. mam odmówić i nie przyjść na obiad ? najchętniej bym tak zrobiła ale niechce meżowi robić przykrości

Gość gość
a ja czekam kiedy ktoś mnie zaprosi na obiad aby nie zapieprzać w domu dla tylu osób