Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie moge przestać o Nim mysleć...

Polecane posty

Gość gość
bleee, jęcząca niby dojrzała kobieta. Dramat. {opieram radę powyżej, zajmij się czymś pożytecznym, może przestaniesz być żałosna.

Gość gość
Żałosny to ty Gosciu jesteś..ja póki co nie mam sobie nic do zarzucenia..a to że czasami pomarze sobie o innym to już moja sprawa..ja w tym nic złego nie widze..

Gość gość
Ciekawe czy dziecko by widziało, gdyby rozumiało. Zgadniesz?

Gość gość
Nawet jak już będzie rozumiało to nigdy się o tym nie dowie...

Gość gość
jest coraz gorzej..uwielbiam jak jest blisko...i tak strasznie ciężko się powstrzymać żeby nie zrobić czegoś głupiego...jak się wyleczyc z tej chorej sytuacji...

Gość sheiscrazy
Mam podobnie...z tym ze ja go nawet nigdy nie widzialam w realu...tylko skype...poznalismy sie poprzez nauke jezyka obcego....2 miesiace byly jak bajka...w internecie...z tym ze teraz cierpie jak cholera bo nie mozemy byc razem.... ja mam meza(ale nie w tym problem)on ma matke ktora kazala mu wybierac miedzy mna a nia...jesli wybierze mnie...ona nie chce z nim juz nigdy rozmawiac....wybral ja....a ja teraz juz od 20 dni jestem jak inny czlowiek....:(

mam nadzieje ze nie zaklucilam wątku..tez potrzebuje wsparcia i mozecie mowic ze jestem niedorozwinieta nastolatka...i don't care.... Mam 25 lat...i dopiero teraz wiem co to prawdziwa milosc....i zlamane serce:( Droga autorko...wiem co czujesz. jesli ktos sam nie doswiadczy tego uczucia to nie ma pojecia o co chodzi.

Gość gość
Sheiscrazy..no to witaj w klubie..a powiem Ci ze może i ja Jego bym wolała nie znać Go w realu..wiesz jakie to uczucie gdy ten którego tak bardzo pragniesz mieć tylko dla siebie..siedzi obok Ciebie a Ty nie możesz nic zrobić...a najgorsze jest to że ja wiem że nic z tego nie będzie..bo On jest bardzo lojalny wobec mojego m..i wiem że on nie rozbiłby żadnego małżeństwa..mimo iż moje to w sumie istnieje już tylko na papierze...ale wiem i jestem pewna że gdyby jednak On zrobił cos co dałoby sygnał że chce tego samego to długo nie musiałabym się zastanawiać..

Gość gość
ja ma pojęcie bo przechodziłem przez to samo, wyjazd integracyjny potem spotkanie w deelegacji i samo poleciało. los chciał że z różnych względów poza fajną przygodą nic nie było więcej. Fajną tak wtedy myślałem. Długo dochodziłem do siebie bo się zakochaliśmy a to i tak była najmniejsza możliwa cena. jak sobie pomyśle jak ludzie lubią na siebie kłopoty sprowadzać to aż mnie trzęsie. ale co kto lubi. człowiek zakochany nie myśli racjonalnie, wiec uwierzcie tylko w to zdanie i zacznijcie dbać o to co macie w długim rozrachunku opłaci sie wszystkim.

Gość sheiscrazy
Chyba masz racje...wiem jak ja bym sie czula na twoim miejscu.... swoja droga....wierzysz w zwiazki karmiczne? Ja mysle ze to jest moja karma....:(

Gość gość
A czemu tak myślisz ? w sumie to nie wiem czy wierze..ale na pewno cos lub ktoś wystawia nas na wielka próbe.... czy damy rade wytrwać czy jednak skusimy się gdy będzie taka okazja...

W sumie to moze i racja.wiem jak bym sie zle czula....ale jestem na tyle szalona ze chce pojechac do jego kraju i stanac face to face.,niewiem tylko czy to cos da... powiedzial ze nie mozemy byc zwyklymi przejaciolmi bo sie kochamy nawzajem...i bedzie tylko gorzej:(

Gość gość
Oby nie :) w sumie to nie wiem co to jest u mnie..ale z każdym spotkaniem coraz bardzie jego pragne...a widujemy się często..i już nawet ewidentnie zaczynam go podrywać..ale on nic :(

Gość gość
Teraz muszę już iśc :) ale jak chcesz to jutro będę tu to pogadamy :) może znajdziemy jakieś sensowne rozwiaznie tych naszych miłosnych rozterek...

Gość gość
Sheiscrazy :) jesteś ? :)

Gość sheiscrazy
Hey....jestem ale na chwilke...czasami odpisze.wpadlam na szalony pomysl.....az nie wierze ze tak moge zrobic

Gość sheiscrazy
Moze pogadamy gdzies indziej co? Bo tutaj az glupio pisac o tym co chce zrobic....moze mail?

Witam , potrzebuję porady - a mianowicie : od 3 lat jestem ze swoim obecnym mężem , a 2 lata jak po Ślubie. On ma spore rodzenstwo - lecz od samego poczatku mam dobre relacje z jego Bratem , 2 lata młodszym odemnie ja 21 a on 19 lat . Bardzo dobrze sie dogadujemy . Czy w towarzystwie czy tez na osobności . Co weekendy praktycznie lub na jakis imprezach lubimy sobie wypic , potanczyc - mój mąz nic przeciwko temu nie ma , Nawet nie zauwazylam , aby byl zazdrosny. Od jakis 9 miesiecy no moze 10 , zaczełam mojego szwagra poszczegac troche inaczej - aczkolwiek nadal jest tak jak bylo - tylko ze problem jest w tym , że On zaczął mi sie podobac . Stał sie bardziej męski , przystojny - nie tak jak inni faceci w tym wieku . Czesto razem spotykamy sie z rodzina przy piwku , czy tez grillu - ale zawsze najdluzej siedzimy my razem . Gadamy , wspominamy - zwierzamy sie sobie w miare przyzwoitosci. Lecz jakis czas temu zaczełam miec o nim sny - rówiez erotyczne ;/ Marzyło mi sie aby sie z nim pocalowac , przytulac - nie chodzi mi o seks - bo przeciez kocham swojego meza o 8 lat starszego odemnie . Ciezko mi z tym sie żyje . Szwagier ostatnio bardzo sie mi przyglada - powiedzial nawet przy wszystkich ze zamiast jego brata mogłam wybrac jego usmiech.gif . Ale nikt sobie nie wziął tego na powaznie. W ubiegłą sobote pojechalismy z mezem do jego rodziców ( szwagier mieszka równiez z rodzicami ) - i jak zwykle siedzielismy do późna - a nawet bardzo późna - wszyscy poszli spac a my przy piwku , ogladajac filmy siedzielismy do 6 nad ranem . No i do rzeczy. o godzinie 5 nad ranem skonczylo nam sie piwko - wiec szwagier pwiedzial abysmy wyszli na podwórko bo on ma w samochodzie , przy okazji mówil ze idzie zapalic , a mieszka na wsi. wiec poszlismy -oparci o samochod otworzylismy to piwo , gadamy sobie i w koncu sie przelamalam i powiedzialam mu ze od jakiegos czasu mi sie podoba , śni itp. On na poczatku byl zawstydzony - lecz odpowiedzial ze tez mu sie podobam i wtedy juz od slowa do slowa pocalowalismy sie - nie bylismy bardzo pijani bo wszystko pamietamy ale jednak stalo sie . Obiecalismy sobie ze to zostanie miedzy nami. Lecz na drugi dzien na kaca tez roszke wypilismy i On zaproponowal mi sex, a jest prawiczkiem nie mial i nie ma dziewczyny. Oczywiscie nie zgodzilam sie powiedzialam ze musze to przemyslec , no i widujemy sie codziennie - nie na osobnosci poprostu ja wczesniej w gronie rodziny - on jest dla mnie mily - odzywa sie normalnie - ale wiem ze w jego glowie to siedzi . Czesciej sie do mnie usmiecha... No niewiem czy jesli powiem ,ze cos zaiskrzylo to beda za duze slowa. Poniewaz ja kocham swojego męża - a o szwagrze nie moge przestac myslec Prosze doradzccie mi co mam zrobic? wiem ze pewnie najwiecej bedzie krytyki ale ja na prwade mam metlik ogromny metlik smutas.gif pzdrawiam

Gość gość
To masz o kim nie ma co

Gość gość
Racja..tu nas jeszcze ktoś rozpozna..to podaj maila odezwe się jutro :) bo zaraz mykam do domu

Gość gość
patologia. zróbcie trójkąt i urodź im chore dzieci

Gość gość
Sheiscrazy to jak z tym mailem ? :)

Gość sheiscrazy
gos-czu@wp.pl

Melka _amelka....... Mnie się wydaje ze to jest zauroczenie..... Jeśli kochasz męża to za jakiś czas ci przejdzie...... A jeśli nie....to hmmm...... Ale myślę że Ci przejdzie.Nie powinniście się widywać tak często!!!!!!!!

sheiscrazy : DZiękuję za chodz jedna sęsowną odpowiedz czlowiek odrazu inaczej sie czuje ;)