Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

psycholog, seksuolog, psychiatria

Polecane posty

Gość gość

czy ktoś z Was był na terapii u któregoś specjalisty? Jestem ciekawa jak wygląda leczenie psychiczne. Czy jest skuteczne, jak wygląda.

nie ma leczenia psychicznego, jest psychiatryczne psycholog nie leczy, bo nie jest lekarzem

Gość gość
terapia u psychologa, seksuologa czy psychiatry jest prowadzona w formie rozmowy. Pacjent może dostać również leki na swoje zaburzenia. Ja byłam kiedyś na terapii u seksuologa w Warszawie http://www.seksuolog-warszawa.com.pl/. Tam seksuolog bardzo mi pomógł z moimi problemami psychicznymi. Rozmowa z fachowcem jest bardzo pomocna. Sama nie poradziłabym sobie ze swoimi zaburzeniami.

Gość gość
niestety wiele ludzi ma problemy psychiczne. Na szczęście dobrze że mogą liczyć na fachowa pomoc psychologa, seksuologa, czy psychiatry. Ja też chodziłam na terapię psychologiczna do pani psycholog Natalii Guglas-Jankowiak http://www.psychologguglas.pl/ z gabinetu w Poznaniu. Dzięki pani psycholog pobyłam się leków i stresu.

Gość gość
Ja byłam tutaj ostatnio www.instytut-zacisze.pl i jestem bardzo zadowolona z wizyty. Byłam w ich poradni psychoterapeutycznej, ale wiem, że jest też tam seksuologiczna. Powiem tak, miałam pewne zaburzenia psychiczne, stany lękowe, lekkie depresyjne, nie mogłam się z tym uporać, więc się zdecydowałam skorzystać z ich pomocy, właściwie kumpela mnie namówiła i zdecydowanie nie żałuję. Otrzymałam fachowe porady. Czuć było, że są bardzo kompetentni, podeszli do moich problemów z zaangażowaniem. Miałam wrażenie, że naprawdę wczuli się w moją sytuację. Dzięki nim już czuję się dużo lepiej, radzę sobie ze swoimi nerwami, obawami, emocjami. Serdecznie polecam ten instytut.

Gość gość
Jak boisz się wizyty "twarzą w twarz", to może na sam początek postaw na porady lub psychoterapię online? Takie coś oferują psycholodzy z www.psycholog-online.org :)

Gość gość
A konkretnie tylko w Warszawie takie namiary znacie?

Gość Elwirka67
Słyszałam, że dobrzy specjaliści w Warszawie przyjmują w PsychoMedic- http://psychomedic.pl/psychoterapeuta-warszawa/ Przyjmuje tam, oprócz psychologa, także psychiatra dziecięcy i seksuolog. Tutaj macie bezpośredni numer- 22 254 88 88

Gość Maskaja
Ja również leczyłam się u seksuologa psychologa w Warszawie. Jakby potrzeba było Pani Anna Bielecka www.psychologgia-plus.pl klinika dobra, szybkie terminy ma. A co do samej pani Bieleckiej, jest bardzo kompetentną i wyrozumiałą kobiety.