Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KtośNieważneKto

co mam robic??

Polecane posty

Pomóżcie mi, bo nie wiem,co robic z tym moim facetem. Jestesmy ze soba prawie 6 lat. Widzimy sie kilka razy w tyg. Jak dluzej siedzimy u mnie, to zaczyna zasypiac( gdy go pytalam, czy ja go tak nudze, powiedzial, ze jest przepracowany jednak co mnie dziwi jak usiadzie i leci mecz to nie zasypia). Nie robimy nic ciekawego na spotkaniach, przewaznie siedzimy w domu, bo nie moge go wyciagnac z domu. Jak piszemy ze soba, to nie odpisuje od razu tylko co pare minut, co mnie bardzo irytuje. Jesli rozmawiamy przez telefon to nie widac jego zainteresowania tym, co mowie. Mysle, ze za bardzo przejelam inicjatywe i za bardzo sie poswiecam, czego oczywiscie nie zauwaza i nie docenia. Nie widzi tego, jak sie wystroje do niego chocbym miala najlepsza kreacje i tak nie uslysze komplementu. Ciekawa jest sytuacja to, ze komplementowanie innych dziewczyn przychodzi mu za to idealnie. Kiedys bylismy na dyskotece z jego kolega i kolegi dziewczyna. Ta dziewczyna weszla w takie bloto i ubrudzila sobie spodnie wiec pojechali razem do jej kolezanki, ktora mieszkala niedaleko i sie przebrala. Przyjechali i zauwazylam ze ma na sobie spodniczke. Moj chlopak mowi do niej tak ,,Duze lepiej wygladasz, niz wczesniej" poczulam sie jakbym byla nikim dla niego. Ja w tym czasie tez mialam na sobie spodniczke ale tego nie zauwazyl oczywiscie. Inny przyklad: Bylismy na sali na chrzcinach syna jego brata. Pelno ludzi, pelno jedzienia i zaczelo sie rozdawanie tortu. Moj chlopak spytal ciotki swojej szwagierki kto robil tort. Ciotka powiedziala ze krem zrobila Kasia czyli siostra szwagierki. A on mowi tak:,, No Tomek to ma dobrze z nia" a ja mowie slycham??? A on myslal ze ja tyle wypilam ze nie slyszalam a tu jego zdziwienie NIe wiem co robic on przestal sie starac czuje sie jak kompletne zero.:-(

Gość gość
Zrób tak aby był zazdrosny , tez zacznij go olewac ,umow sie z kolezanka na zakupy,kawe a jemu odmow spotkanie itp ..jak mu zalezy to zareaguje .... Inny sposob to miło spedzic wieczor ,jakas kolacja to co on lubi najbardziej przygotuj ,bielizna sexi blabla.....Albo wyjazd sam na sam ,spacery długie .....mysl mysl jesli ci zalezy na tym zwiazku ..powodzenia

Gość gość
Sorry, ale po prostu mu się znudziłaś i opatrzyłaś. Facetów ciągnie do innych lasek, jak są ze swoją już dłużej. Taka natura.

Gość gość
tak jak już ktoś wcześniej napisał, wyjść do ludzi, umówić się z koleżankami, mieć swoje zainteresowania, a nie żyć tylko związkiem.

Gość gość
no sory ale jak ty masz takie podejscie ..jak uwazasz ze przebieranki kolackja to nie to wcale sie nie dziwie ,ze sie nudzicie soba . Jesli nie chcesz to tak jak pisałam wyzej chociaz spotykaj sie ze znajomymi niech widzi ze masz tez wąłsne zycie moze to chociaz podziała ..ale to na krotką mete bo rutyna wroci za chwile..niestety z waszym podejsciem do związku .Jak wy chcecie przezyc ze soba całe zycie ,jesli wy nie bedac małzenstwem juz macie rutyne ,znudzenie soba ?? .Musi was ciagnac do siebie ,miec chec rozmawiac ze soba , spedzac czas itp wtedy zwiazek ma sens .

Gość zona1988
Zacznij żyć swoim życiem. Jesli jemu zależy to zacznie sie bardziej starać. Inaczej zostaw go bo z czasem będzie tylko gorzej.