Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LNO

przyszła t.....

Polecane posty

Gość LNO

Za każdym razem kiedy mam jechać do mojego chłopaka już przed samym wejściem do mieszkania jego rodziny denerwuję się. Jesteśmy razem 2 lata i prawie od początku do niego jeździłam. Zawsze jak tam jestem mam wrażenie, że jego mama mnie nie lubi.. :(. Jestem osobą otwartą, ale zawsze jak tam jestem to czuję się tak sztywno i głupio. Na przykład ostatnio miałam wrażenie że jak tam przyjechałam to wcale się nie cieszyli wręcz byli zniesmaczeni moją wizytą niezapowiedzianą :o . Przykro mi jak jestem u nich na jakimś spotkaniu rodzinnym i jest prawie żona brata mojego chłopaka i jakoś tak wszyscy bardziej z nią rozmawiają ( dodam że ona jest z prawie tej samej miejscowości co oni może dlatego mają więcej tematów do rozmów niż ze mną ) :/. Głupio mi w sytuacjach kiedy na przykład przychodzi pora kolacji i przecież sami moglibyśmy sobie coś zrobić a tu już jego mama podstawia nam kanapki i herbatę pod nos...A może po prostu ona mnie nie lubi bo mój chłopak prawie zawsze cały weekend spędza u mnie i nie ma go w domu. Tylko ona chyba nie rozumie, że mamy tylko dla siebie soboty i niedziele bo tylko wtedy możemy się spotykać. Nie rozumiem dlaczego traktuje mnie gorzej niż tamtą drugą przyszłą synową...

Gość gość
Teściowa i przyszła synowa często się nie lubią życie.