Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fikuMikuu

Jutro Prima Aprilis

Polecane posty

powiem brunetowi, że go kocham a potem wyśmieje, niech poczuje jak to jest mieć złamane serce.

Ty go lepiej najpierw wyśmiej a dopiero potem wyznaj uczucia i niech zgadnie kiedy żartujesz ;)

Gość gość
ale urojona, fiku :) jak on teraz nic, to i nic potem nie poczuje, nie łudź się :)

Gość Albert Faja
Polej go wodą po ziemniakach i powiedz Smingus-Dyngus:D

Gość Albert Faja
Nieszkodzi kartoflanka mu sie przyda ,jesli masz mu zrobic na złosc :D

Gość Albert Faja
Chyba że Fikula pójdziesz z koszyczkiem do kosciółka i zaczepisz jakiegos Bruneta:P

Gość Albert Faja
To wybierz się ze swieconką do agencji towarzyskiej :D

powiem brunetowi, że go kocham a potem wyśmieje, niech poczuje jak to jest mieć złamane serce. X A czy to jest wina Bruneta ze jestes dupa w korach i masz zlamane serce? Opanuj sie bo skonczysz w psychiatryku jak Aleksandra ;)

Gość Albert Faja
Olka i Kasztan powinni razem wylądowac w psychiatryku jedno drugiemu dooope obsmarowuje załosne:O

Sa siebie warci. A jeden na drugiego szczeka. A Fiku niedaleko w tyle. Dziubasku 😍

Gość Albert Faja
Promyczku 👄 🌼

Gość Albert Faja
fikuMikuu dziś ale ja chcę zbereźnego bruneta % Fikula rozumiem że ty udajesz cnotke nie wydymke a tak naprawde marzysz o prawdziwym du/pc/yn/gielu co by cie w miesiąc zajechał:D a potem byscie otwierali bigos ze słoika od mamusi:D

Gość gość
Bylem na obiedzie służbowym z Fikku miku, co za brak ogłady, żeby nie mówić... gość dziś zwykla świnia usmiech.gif jedliśmy pizze hawajska z ananasem, szok, ta dziewucha wybierała jego kawałki palcami i wpychała w swój otwór jamny pechowiec.gif baa, narwała serwetek i zapisywała moje słowa, ale jakie!!? nie biznesowo strategiczne, tylko przy zamówieniu typu "czy mogę prosić?", "czy smaczne jest?" itd. pechowiec.gif potem zmięła wszystko i wrzuciła w torbiel pechowiec.gif po czym wyjmowała z osobna mamrocząc pod nosem "kocha" "nie kocha" jaki wstyd, ludzie się gapili, całe szczęście obsługa wyrozumiała niczego nie nagrała...smiech.gif noc minęła raczej dobrze, wzięła prysznic przed stosunkiem usmiech.gif

Gość gość
obrażalska? :)

Fikuśna, zrób mu loda a jak będzie dochodził to nie pozwól mu dość i powiedź mu Prima Aprlilis.Nic go tak nie w****i :D

Gość gość
mi bardziej przykro jest ;)

fikuMikuu dziś -Gdybyś mi tak zrobiła, to bym był mega wkurzony, ale całe szczęście takiego doświadczenia nie mam.