Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zmartwiona0000

Krew czy niestrawiony pokarm?

Polecane posty

Dzis na papierze toaletowym zauważyłam jakby krew. Nie jest jednak ona bordowa, to jest jasna czerwień. Jadłam dzisiaj,wczoraj i przed wczoraj pomidory, chyba wczoraj jeszcze zjadłam paprykę. Moi rodzice mówia,ze to może byc własnie taki zmielony, niestrawiony pomidor,ale ja i tak się serio boję. Nie czuję się zle, wszystko ze mną chyba okej, tylko jak zaczęłam o tym duzo myslec i sie zamartwiac to czuje czasem cos z lewej strony brzucha (chyba trzustka).. i to nie jest bol.Byc moze wywolalam to po prostu swoim strachem i zdenerwowaniem,tak juz czasem jest...Prosze,pomozcie mi. Nie wiem czy to jest krew czy niestrawiony pokarm, bardzo sie boje, nie wiem co robic... :(

Ciemna krew bylaby z jelit. Jasna moze byc z hemoroidu, lub malego naczynka krwionosnego. Jezeli tej krwi bylo mało, male pojedyncze smugi, to nie masz się co przejmowac. Gdyby bylo więcej iszczypanie, pieczenie, to warto sobie wtedy kupic czopki na hemoroidy. Ja nie stosowalam, ale ktos z rodziny. Pomagają skutecznie. Nie bój się, pozdrawiam.