Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile spicie? Bo jestem wrakiem czlowieka.

Polecane posty

Gość gość

Śpię max 5h z przerwami. Mam noworodka i 2,5 latek. Mam dość. Dopiero odlozylam malucha, a slysze ze już się kreci, wstaje dosłownie co chwile. Dopiero miał 2h przerwy, w ogóle nie spał...

Gość gość
ja też tak spie średnio 5h ale raz w tygodniu mi sie zdaza ze nie moge zasnąć zwłaszcza w poniedziałek bo w niedziele moge dłuzej pospac i jak nie moge zasnac t zasypiam o 3:00 a o 5:20 wstaje szykowac sie do pracy wtedy jest masakra:O

Gość gość
ja też jestem wrakiem. moja 1,5 roczna gdy była mała, ładnie spała, a teraz gdy pracuję to nadrabia i robi jazdy co noc. wczoraj położyłam sie o 21 by nadrobić sen, nie mogłam zasnąć do 23. o 1 pobudka, niecałe 4h snu i od 5 rano znów ryczy :/ chyba sobie kupię jakieś tablety nasenne i zamknę drzwi na noc. albo się z mostu rzucę.

Gość gość jjnb
Od 22 do 5.30 a i tak sie nie wysypiam ;) średnio raz w tygodniu robię sobie mega wyspanie sie czyli kładę sie o 19 :D kiedyś byłam śpiochem, jako nastolatka mogłam spac całe dnie teraz dziecko i praca mi na to nie pozwalają. Narazie mam jedno ale docelowo ma byc trojka tylko boje sie jak wtedy będzie ze spaniem ;)

Gość gość
ja spie ciagiem od ok.21,22 do ok 24,rzadki 1.klade sie ze starszymi corkami i mala przebudza sie i zaczyna krecic od 24,1.Wtedy ide do pokoju i jak jest masakra przekladam ja do lozka meza i mohego.wyspana nie jestem wcale bo to polsen .nie wiem jak bede funkcjonowac jak do roboty bede musiala isc.w sumie mysle spie ok 5,6godzin jednak.mala wstaje przed 5

Gość gość
Ja śpię 5-6 godzin na dobę Max, rzadziej 7, wysypisk się. Córka śpi od 22 do 8, ja chodzę do pracy na 7 i wstaje o 5, nie zasypiam przed północą bo mam taki tryb działania, nie potrzebuje więcej snu.

Gość gość
Zamiast codziennie zakładać nowy temat na kafe, jak to ci zle z tym noworodkiem i 2,5- latko, to sie położ i przespij, a ty codziennie jeczysz ze cos ci nie pasuje- czego sie spodziewalas? Ze dzieci same sie sobą zajmą, czy ze bedzie jak w reklamach?