Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciąża ?

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny, 2.03.2015miałam miesiączkę, a 10.03 uprawiałam seks z chłopakiem, pękło nam zabezpieczenie jednak słyszeliśmy to i od razu wymieniliśmy na nową, a wytrysk i tak odbył się poza mną... po tym zdarzeniu poszłam do ginekologa, która stwierdziła, że ciąży nie będzie, bo mam regularne cykle 26-30dni. Po zdarzeniu 7 dnia wykonałam test ciążowy... przez pierwsze 5 min nic, a później pojawiła się blada różowa(mało zauważalna kreska) Jednak dziś jest 30 dzień cyklu, i miesiączki nie ma... Jestem przeziębiona więc zastosowałam domowy sposób bańki (na ogień) + stres. Obiektywnie jakie są szanse na ciąże ???

Gość gość
też nasuwa się moje 2 pytanie.... obecnie nie mam jak kupić testu ciążowego ani kogoś kto by to zrobił za mnie... jak długo po przewidywanym terminie miesiączka może się nie pojawić (np. przy chorobie)

Gość gość
tutaj na forum nikt ci nie pomoże, nie odpowie na pytanie czy jesteś w ciąży. Powinnaś zrobić sobie test ciążowy i udać się jak najszybciej do ginekologa. Może się okazać że nie jesteś w ciąży a masz jakaś infekcję, albo chorobę, która zatrzymała okres. Wszytko się okaże podczas badania. Ja w Białymstoku chodzę prywatnie do pani dr ginekolog Anny Kluz-Kowal http://gabinetginekologicznybialystok.pl/. Tam mam fachową opiekę.

Gość gość
Nie rozumiem i nigdy nie zrozumiem czemu laski zadające takie pytania nie pójdą do lekarza. Nosz kurde co my jesteśmy jasnowidzami !!!