Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zielony Młody Jęczmień odchudzanie OPINIE i EFEKTY

Polecane posty

Gość gość

Czy ktoś z was stosował na odchudzanie zielony młody jęczmień - proszę o opinie i efekty odchudzania się właśnie takim jęczmieniem zielonym - z góry dziękuję.

Gość gość
Jeśli szukasz czegoś skuteczne na odchudzanie a TWOIM problemem największym jest przejadania się i ogólnie jedzenie to polecam Ci nagrania hipnozy na odchudzanie http://hipnosencja.pl/ Ja słuchałam tego raz dziennie i w ciągu miesiąca tak mi się zmieniło, że wystarczały mi małe porcje jedzenia i ZMNIEJSZYŁ MI SIĘ APETYT

Gość gość
Zielony młody jęczmień ma efekty na odchudzanie ale tylko jak się go zażywa. O tej HIPNOZIE NA ODCHUDZANIE też słyszałem wiele pozytywnych opinii bo moja mam się tak odchudzała i w ciągu roku schudła 20 kg

Gość gość
ta hipnosencja ma masę pozytywnych opinii - czy ktoś powie jak to dokładnie działa?

Gość gość
Hipnosencja działa tak że zachodzą w mózgu zmiany i Twój organizm sam dąży do schudnięcia - to podobno ma 98% skuteczności. A jeśli chodzi o efekty zielonego młodego jęczmienia to tutaj opinie o odchudzaniu są b różne

Gość gość
Opinie o Zielony Młody Jęczmień na odchudzanie są pomieszane na innych forach - szczerze wątpię w jego efekty...

Gość MarkizX
Kolega powyżej opisujący kwestie działania hipnozy, trochę pomieszał fakty. Otóż nagrania hipnotyczne działają inaczej. Ona nie wprowadza w mózgu żadnych zmian, tylko Ty na podstawie sugestii hipnotycznych, wyrabiasz sobie nowe nawyki i przekonania. To nie jest jakaś tam mega ingerencja. Często takie sugestie słyszymy od znajomych, trenerów, czy nawet w internecie, ale nie ze wszystkimi się utożsamiamy. Nagrania hipnotyczne, jak wspomniana tu hipnosencja czy choćby sesja u hipnotyzera, są skuteczniejsze we wprowadzaniu sugestii, bo całość odbywa się w stanie odmiennej świadomości, czyli w stanie alfa, albo i głębszym (theta), potocznie zwanym transem. To też nie jest żadna sztuczka magiczna, tylko naukowo dowiedzione fakty. Warto poczytać o falach mózgowych i o tym jak działają. Co do Zielonego Jęczmienia, to powiem tak. Warto stosować dodatki i suplementy, ale nie można opierać na nich całego odchudzania. Niech to będzie suplement, a nie podstawa. Podstawę trzeba sobie wyrobić opierając się o odżywianie, ćwiczenia fizyczne, aktywność i ogólno pojęty zdrowy tryb życia. Jak raz wejdzie Ci to w krew, to już nigdy nie puści.

Gość gość
No a ten Zielony Młody Jęczmień jakieś efekty? Pozytywne opinie?

ja polecam ten jęczmień, efekty od razu!! kto mnie zna wie jak potrafię się objadać a teraz, małe śniadanie, mini obiad i mini kolacja-na siłe :) i zaledwie 18 zł miesięczna kuracja:) co do schudnięcia powiem jak skończę opakowanie :P

Gość gość
Ja zamówiłam za darmo na free.amciu.com

Gość gość
Ja też polecam jęczmień na odchudzanie, błonnik robi swoje a jęczmień ma go bardzo dużo :) Fajnie działa na metabolizm. Stosowałam jak się odchudzałam i zrzuciłam moje znienawidzone 8 kg. Teraz nadal stosuję po prostu poprawia mi samopoczucie i dodaję energii

Gość MoniAA

Wiecej o młodym zielonym jęczmieniu dowiesz się na smuklecialo.pl