Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulinkaade

jak zrzucic brzuszek?

Polecane posty

Gość gość
ogólnie jest tak że jak tyjesz to wszędzie i to samo w drugą stronę. Fakt że tkana tłuszczowa jest nierównomiernie magazynowana ( jednym idzie w brzuch innym w tyłek itd) nie zmienia faktu że schudniesz tylko z tego miejsca. Ćwicząc np brzuszki pracują też inne mięśnie ale w mniiejszym stopniu. To że gromadzisz najwięcej tłuszczu na brzuchu może spowodować że będzie ci go z tamtąd ciężej się go pozbyć. Odstaw też produkty pszeniczne bo często powodują że brzuch jest większy tak jakby wzdyma

też mam ten sam problem, mega brzuch. od tygodnia chodzę na basen i szczerzę mówiąc, jeszcze efektów mega nie widać, ale skóra staje się jędrniejsza, widzę to po pośladkach, ewidentnie mniej cellulitu.

no na brzuch jak dla mnie to tylko brzuszki.basen tez jest swietna sprawa,ale sam basen to za mako.sa rozne specyfiki jeszcze w drogeriach,ja uzywam,bo lubie i powiem,wam,ze dzialaja:)a oprocz tego jednak suplement diety bo to bardzo pomaga.ja stawiam na www.actislim.pl.sprobujcie.

Gość gość
polecam Slimette. w połączeniu z lekkimi ćwiczeniami efekty murowany po niecałym miesiącu. Przez prace też zaczął tłuszczyk odkładać mi się na brzuchu przede wszystkim. Kupiłam ten suplement diety i jakoś dwa, trzy razu w tygodniu ćwiczyłam z mel b. Slimette kupiłam tutaj http://nplink.net/dZiA8hQI POLECAM

Gość gość
jak miałam problem z odchudzaniem mojego brzucha bo tutaj tylko został mi tłluszczyk to musiała się wesprzeć suplementem SLIMCEA i się udało