Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moj chlopak uwaza sie za lepszego ode mnie

Polecane posty

Gość gość

CHlopak uwaza sie za lepszego ode mnie, gdyz... robi doktorat a ja jeszcze nie i niewiadomo czy bede go robic czy tez nie, poniewaz wybieram sie na drugie studia a jedne juz mam skonczone. Czy powinnam sie z nim rozstac skoro mnie nie docenia? Nie ma on mieszkania tak jak ja, nie jest bardzo urodziwy, ale nigdy nie uwazalam go za gorszego z tego powodu... . Prosze o porade co robic. Boje sie, ze trace przy nim swoje lata i swoj czas.

Gość gość
Przykre to, pusty facet. Doktorat. I co z tego? Ja mam mgr i pracę całkiem fajną, w moim zawodzie, lubię ją , płacą też nie tak źle ;) Mój mąż jest po technikum, ma konkretny fach w ręku. znajomi lata temu mi się dziwili, że się związałam z "nie-studentem" (poznaliśmy się jak miałam 22 lata on 25). jak się pobraliśmy to w ogóle, niektórzy w szoku byli, że on "nawet nie miał zamiaru nic studiować" , "o czym my rozmawiamy?" itp. tylko kilku tak reagowało, ale było to wkurzające. nie lubię takich ludzi,... A teraz? jesteśmy razem juz blisko dekadę. jedna z tych koleżanek, które to nigdy nie umawiały się z niestudiującymi chłopakami, w 2014 rozwiodła się ze swoim super wykształconym mężem. A ja z moim "robolem" jestem szczęśliwa. Chłopak głupio robi, że się wywyższa,. wykształcenie to NIE WSZYSTKO.

Gość gość
Dokladnie, ja tak samo uwazam, ze wyksztalcenie to nie wszystko. Ponadto ja mam skonczone studia.