Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DKMS

Polecane posty

Gość gość

Czy ktoś kiedyś angażował się w jakąś akcję społeczną przy współpracy z tą fundacją ?

Gość gość
Tak, fundacja DKMS współpracuje teraz z lakierami i walczą z rakiem krwi. Poszukaj sobie w necie.

Gość gość
Kupiłam sobie kilka lakierów do paznokci z Astora i dowiedziałam się że właśnie pomagają tej fundacji. Ogólnie chyba jeden procent ze sprzedaży lakierów idzie właśnie na tą fundację.

Gość gość
Własnie brałam udział w konkursie , chyba wzór do nasladowania , trzeba wrzucić zdjęcie paznokcia, spoko akcja, jak będziecie zainteresowane podlinkuje :)

Gość gość
tak, bardzo poproszę o link do tego wzoru do naśladowania :) z góry dzięki :)

Gość gość
Ale o co dokładnie chodzi z tym konkursem? widze, że wszystkie paznokcie są z jakimś &. To konkurs na najładniejsze &?:)

Gość gość
Fundacja DKMS organizuje konkurs na najładniejszy wzorek &. Chodzi o pomoc w walce z rakiem krwi, bardziej o jednoczenie się w tej pomocy. Zorganizowano konkurs , masz go na www.wzordonasladowania.pl, rówież kupując lakiery marek COTY pomagasz bo własnie jeden procent ze sprzedaży jest przekazywany na walkę z rakiem krwi. Warto pomagać , sama wczoraj kupiłam 4 nowe kolory z Astora :)

Gość gość
jak dobrze, że moje ulubione lakiery od Sally Hansen też biorą udział w tej akcji! Wczoraj kupiłam dwa nowe, na pewno zrobię fotę i wyślę :)

Gość gość
Nie mam pojęcia o tej akcji. Jestem zarejestrowana jako dawca, mam nadzieję, że uda mi się komuś kiedyś uratować życie.

Gość gość
wszystkie lakiery koncernu coty chyba biora udział w akcji dkms. czy ise myle?

Gość kotzłapałalę
tak, rimmel, astor, manhattan, sally hansen, miss sporty. No i z ich sprzedaży 1% idzie na wsparcie dla działalności fundacji, więc tylko kupować ;)

Gość gość
każdy kto jes zarejestrowany w bazie ma taką nadzieje, że kiedyś przyczyni się do uratowania innej osobie życia i w całej akcji dkms na mój rozum chodzi żeby ta baza dawców ciągle się powiększała, a ten 1 % ze sprzedaży to dodatek do wszystkiego.

Gość gość
Dodatek, ale ważny. Ja już kupiłam dzięki temu nowe kolory lakierów rimmel i nawet myślę o tym by strzelić fotkę ze wzorem i dalej akcję propagować ;)

Gość gość
duża pomoc to już samo zakupienie lakierów od COTY - bo 1 % ze sprzedaży jest przekazywany, ale wiadomo, że zarejestrowanie się w bazie dawców najwazniejsze.

Gość gość
nie wszyscy niestety w bazie zarejestrować sie mogą... no ale do powiększenia kwoty 1 % dla DKMS jak najbardziej przyłączyć się może każdy.