Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziecko 15 mc zjadlo troche kupy

Polecane posty

Gość gość

Nie mam pojecia skad ja wzial. Albo wypadlo z pieluszki jego wlasne, taka mala kulka, albo cholera wie czy przywlekla z toalety. Tylko jesli druga opcja wtedy chyba ze szczotki. Jestem przerazona. Moeszkam z dziadkami wiec u nich z higiena jest roznie, podejrzewam ze ktoremus cos wypadlo czy nie zauwazyl. Nigdy wczesniej tego nie bylo. To nie prowokacja. Podalam probiotyk.ck moge jeszcze zrobic.

Gość gość
o kurcze haha tez mam 14 msc córke i jak sobie to wyobraze....ehhh te dzieci ale tak na powaznie to pewnie nic mu nie bedzie kolezanki córka zjadła ptasia kupe i nic jej nie bylo :P

Gość gość
fuuuuuuuuuj

Gość gość
To serio sie wydarzylo i to na dodatek w.prima aprilis ale mnie do smiechu nie jest...lepiej ptasia kupa niz ludzka. Zebym miala pewnosc ze to byla jej kupa a nie dziadka.. brrr

Gość gość
U mnie dziecko też raz podziumgalo kupkę . Żyje. Wyluzuj. Aczkolwiek to ohydne :-p

Gość gość
A co z bakteria E. Coli????

Gość gość
Zostanie modelką, wprawę we właściwym obsługiwaniu brudasów arabusów już ma.

Gość gość
Nie przejmuj sie moj tez wybabral sie w swojej kupie i zyje. Ma juz 19 lat i chlop jak dab. Ochydne jesli to kupa dziadkow ale nic juz nie zrobisz, zabki dobrze wymyj i zapomnij o calym wydarzeniu. Dla pocieszenia Znajoma miala kroliki i jej synowie najedli sie kroliczych bobkow bo mysleli ze to drazetki. Powaga to dopiero ochyda nie

Gość gość
Dziecko zjadło kupę dziadka :D :D :D :D Leżę :D :D :D żart czy nie żart, to jest topik roku na kafeterii :D :D :D

Gość wifigdańsk
no nie wierzę... a skad wogole wiesz skoro zjadla? i ze to byla kulka? sorry ale 15msc dziecko juz cos kuma... moja w tym wieku juz dawno wiedziala ze kupa to kupa a nie cos do jedzenia. i jesli to prawda to jak mopglas do tego dopuscic nie pilnujesz dziecka, a jakby tabletkę jakas dorwało albo cos niebezpiecznego? dziecko trzba miec cąły czas na oku a jak się juz naprawde potrzebuje czyms zajać to włozyc do łozeczka/kojca... nie...to musi być kawał...

Gość gość
u dzieci obrzydzenie pojawia się ok 4 r ż także z tym że taki maluch kuma to bym nie przesadzała

Gość gość
Zgadzam sie. Dziecko kuma w pozniejszym wieku. Moj rowniez ma 15 miesiecy, jak widzi kupke w pampersie to krzywi nosek i mowi blee ale pewnie gdybym zostawila na wierzchu to z przyjemniscia by pobyblal w tym. pani z 23.00 niech raz tak zrobi a zauwazy jakie naprawde jest jej dziecko

Gość gość
Ta pani z 23.00 to wifigdansk, durna kwoka :O Półmózg udzielający się z nudów na forum :O

Gość wifigdańsk
no nie ludzie,raczej tak nie zrobię,mam taki nawyk,myje pupe,zwijam pieluche i od razu wynosze, a wynosze zeby nikt przpadkowo nie nadepnał, ale nawet jakby to i tak pielucha jest mocno zwinieta i zaklejona tymi rzepami wiec dla mnei to nie do pomyslenia zeby cokolwiek dostało się w rece dziecka. dlatego zastanawiam się skad owa "kulka" się wzieła.

Gość gość
Ja tez tak robie. Ale ty pisalas ze twoja juz rozumie ze kupa to kupa dlatego zsproponowalam zebys tak zrobila. ja tez tak nie zrobie bo mimo iz maly wie ze zrobil fujjj to wiem ze jakbym zostawila to nie omieszkal by paluszkiem poblyblac. I twoja malenka napewno tez

Gość gość
Po rodzaju byś poznała chyba czy to kupa dziecka. Nie ? Widzisz na co dzień jakiej konsystencji i koloru dziecko robi ?

Gość gość
Naturalny przeszczep kału :D (tak, jest taka metoda leczenia).