Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zapytać faceta WPROST, czy mnie zdradza? Czy lepiej tego nie robić?

Polecane posty

Gość gość

Jak myślicie? Podejrzewam już od jakiegoś czasu, że nie jestem dla niego jedyna... Mam dość domysłów i zamartwiania się, jestem tym wykończona. Pewnie on na razie bada grunt z tamtą, dlatego jeszcze jest ze mną... Nie chcę mu ułatwiać zadania, ale już nie mogę wytrzymać w tej sytuacji. Myślicie, że wypada i czy w ogóle warto zadać facetowi takie pytanie o to wprost? Może po samej jego reakcji będę w stanie coś wywnioskować? Doradźcie :(

Gość gość
Zapytasz, to tylko będzie się bardziej kamuflowal . odpusc szukaj dowodów dopoki on myśli ze nie wiesz

Gość gość
ludzie jak się kochają,to nie stwarzają niejasnych sytuacji zdrada ,nie wchodzi w rachubę prawdziwa miłość ,wyklucza zdradę

Gość gość
Może pod presją się przyzna. Raczej nie spodziewa się, że go podejrzewam. Chodzi też o jego reakcję... Ehh, nie wiem co robić, okropna sytuacja :(

Gość gość
Napewno ci sie przyzna buhaha

Gość gość
Nie pytaj i tak zaprzeczy. musisz znalezc sama dowdy na wiernosc lub zdrade. on napewno ci tego nie powie a jesli cie nie zdradza to bardzo go urazisz tym pytaniem a jesli cie zdradza to bedzie wiedzial ze musi lepiej sie kamuflowac

Gość gość
uppp