Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xx2015

hairjob

Polecane posty

Gość evi92
tak i poszłam z moim o krok dalej...zgodzilam się żeby ściął mi w trakcie włosy z poniżej ramion do krótkiego BOBa. od zawsze to kręcił fetysz włosów zawsze namawiał mnie sciecie wlospw az nie wiem co sie stalo i sama zaproponowałam , w czasie jeszcze dałam sobie ogolić kark. Wyglądam super do tego ten dotyk świeżo ogolonego tylu i krótkich włosków. dodam że też scielam mojego i to na łyso farbujac mu ok. 15cm na blond potem czerwone. Najważniejsze było uczucie jak czułam maszynkę która wygala mnie na zero i jak mój kochany dotyka nim moja podgolona głowę i robi sobie dobrze tarmoszac mi włosy a ja piescilam się jego zgolonym włosami a na sam koniec miałam mega orgazm pobierając swoją o jego łysa głowę. No i finał na moje włosy mhhh.. polecam Evelina

Gość gość
mamy taki fetysz ale spust jest na włosy łonowe. Nie mam tam co prawda buszu ale depiluję tylko otoczenie warg i o***tu a nad łechtaczką zostawiam już naturalnie rosnące owłosienie . Bardzo często też mój spuszcza mi się właśnie na te włoski.