Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co mi moze dolegacc

Polecane posty

Gość gość

jak rano ide na pkp(dojezdzam do pracy) to jak juz dojde to jestem lekko spocona,albo czuje,ze skora mi lekko paruje. nie ubieram sie zbyt grubo,kurtke zimowa mam sredniogrubą(kurtka grubaska z racji slabej zimy nie byla w uzyciu ani razu). a teraz ćwiczę sobie w grubej bluzie,w pokoju jest 22 stopnie i nic mi nie jest ani grama potu. dodam,ze dzieje sie tak od kilku miesiecy. ide dosc szybko bo ok.1,3 km w 11-12 minut,ale zawsze chodzilam tak szybko,albo jeszcze szybciej i nie pocilam sie nawet ,gdy bylam grubo ubrana .

Gość gość
antyperspirantu użyj może? :P bez przesady, jeżeli inne objawy temu nie towarzyszą to nie przesadzaj, NIC Ci nie jest

Gość gość
jeszcze dodam, że jak ćwiczysz w grubej bluzie a w pokoju masz 22 stopnie, to albo jesteś mega zmarźluchem, albo coś cienkie te Twoje ćwiczenia skoro się nie pocisz :P ja po 10 minutach ćwiczeń z reguły jestem już tylko w bluzce i dresach

Gość gość
no nie sa to jakies mega ciezkie cwiczenia ,bo rowerek lezac na plecch,troche brzuszkow,nozyce itp. nie poce sie pod pachami tylko na klatce piersiowej i zyji wiec jak antyperspirant ma pomoc. a niepokoje sie ,bo nigdy sie tak nie dzialo.wrecz ciezko ze mnie bylo wycisnac jakies poty. nie wiem moze rano np mam jakas inna temperature ciala np za niska ? wstaje o 5 i nie mam zbyt wiele czasu na mierzenie rano temperatury

Gość gość
masz raka

Gość gość
Ha ha ! Mózgu ?? .

Gość gość
nie rozumiem dlaczego ludzie robia sobie zarty z powaznego tematu

Gość gość
może wychodzisz z domu zaraz po kąpieli

Gość gość
nie,kapie sie wieczorem,a w okresie jesienno-zimowym rano tylko sie podmywam.