Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kari69

Sperma, ciąża ?

Polecane posty

Witam, Dla niektórych moje pytanie może wydawać się śmieszne, jednak martwię się i proszę o odpowiedź. Wczoraj z moim chłopakiem uprawiałam seks. Po tym wszystkim sperma została na jego brzuchu, rękach no i chyba wiadomo gdzie jeszcze. Z racji, że byliśmy w niekorzystnych warunkach wytarł się w swoje majtki :P Po jakiejś godzinie znowu uprawialiśmy seks, w tym robił mi palcówke. Czy jest możliwość żeby te plemniki tam pozostały i przeszły do pochwy? Seks uprawialiśmy z prezerwatywą. W ciągu tej godziny byliśmy na dworze, w sklepie, na papierosie. A więc trochę czasu zleciało. Co o tym myślicie? oczywiście tamte majtki miał na sobie przez cały czas, ale wydaje mi się ze plemniki nie żyją zbyt długo tym bardziej w takich warunkach. Tzn raz zimnych - dwór, później cieplych- sklep, później znowu zimnych- dwór no i znowu cieplych- samochód. Jak myślicie ? jest jakas możliwość?dodam zw dlugosc mojego cyklu to 29 dni dlugosc okresu 7 dni dzisiaj jestem 1 dzień po okresie - dni niepłodne

Gość gość
Nie mozliwe, plemniki na powierzchni umieraja bardzo szybko. Poczytaj sobie o tym

Gość gość
To nawet rak nie umyl ?