Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przerwa w bieganiu, czy to źle

Polecane posty

Gość gość

Mam słabą kondycje, zaczęłam biegać dopiero tydzień, lecz ze względu na straszny wiatr, musiałam przerwać. Czy to znowu stawia mnie na poziomie zerowym?

Gość gość
Tak, bo po tygodniu biegania nie ruszyłaś z miejsca

Gość gość
Ja też zaczęłam, ale teraz w ogóle rano nie mogę biegać bo codziennie o tej 6 leje i wygwizdów taki, że nie chce być chora.. Jak ci źle, że "stanęłaś w miejscu to ćwicz w domu te kilka dni. Spróbuj tabate czy 30day shred z jilllian a potem wroc do biegania jak się poprawi pogoda. Ja tak robię. Wtedy nie stoisz w miejscu, bo te cwiczenia pomagają w kondycji a potem jak zaczniesz znowu to będziesz w stanie przebiec więcej.pozdrawima

Gość gość
tak naprawdę jeszcze nie ruszyłaś, więc ten tydzień wiele nie zmieni. ćwicz w domu, wzmacniaj mięśnie, dobrze się rozciągaj i jak tylko będzie możliwość, wracaj do biegania. jak często planujesz biegać i po ile min.?

Gość gość
Planowałam kilka tygodni po ok 40, 60 min maszerować, później stopniowo łączyć to z bieganiem, jednak jakoś daje rade trochę przebiec, więc weszłam na późniejszy etap. Wtorek, czwartek, a w weekend byc może sobote i niedziele. Dla niektórych, może to być śmieszne, no ale bieganie nie jest dla mnie taką super prostą rzeczą. Nie robię tego rowniez dla schudnięcia, mam 175 wzrostu i waże 53 kg, jednak potrzebuję dobrej sprawności. Ile tygodni muszę trenować, by doznać choć minimalnej poprawy?

Gość Pula568005
Skoro już biegasz, czy zaopatrzyłaś się w specjalne ciuchy oraz obuwie? Ja sama zakupiłam na stronie http://sarafis.pl/damskie/filtry/przeznaczenie,bieganie buty, legginsy i koszulkę i jestem bardzo zadowolona. Ceny przystępne i 100% satysfakcja. To co innego niż bieganie w zwykłych trampkach. No i większa motywacja. Na tej stronie znajdziesz marki takie jak adidas, nike, reebok i inne. Gorąco polecam!