Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xWyjechała

Kot może zjeść chomika?

Polecane posty

Gość xWyjechała

Witam, mam pytanie, gdyż mój chomik dżungarski od pewnego czasu już od zakupu cały czas gryzie, próbowałem wszystkiego co było w necie... Nic nie dało, więc pytanie, czy kot może zjeść chomika?

Gość gość
nie możesz go oddać komuś za darmo?

Gość xWyjechała
Nikt nie chce ;_;. A nie chcę wydać na wolność, gdyż jest teraz zimno, pada i wgl...

Gość gość
a kotek może go męczyć przez godzinę, apotem rozwlec jego flaki po domu? daj ogłoszenie do lokalnej gazety i tyle, albo poczekaj aż zdechnie chomiku długo nie żyją

Gość xWyjechała
No wiesz... Jeżeli chodzi o tą całą "rzeź" to będzie się działa w akwarium, gdyż trzymam go jeszcze w akwarium, więc tam będą leżeć jego flaki i inne ohydne rzeczy... A gazeta? No nie wiem... Skąd mam wiedzieć, że trafi w dobre ręce, a nie do kogoś, kto go zniewoli i wgl :/.

Gość gość
jakas ty dobra, chomika chce dac kotu na pozarcie a martwi sie ze go ktos zniewoli. MIŁOSIERNA ty :) co do pytania. to tak zginal moj chomik ALE ja nie chcialam go zabic to byl wypadek :( wzielam klatke do babci a chomik głowke wystawil i wtedy podleciał kocur i trach :((( Plakalam tydzien.

Gość xWyjechała1337
Jak coś, to jestem chłopakiem ;). Jeżeli chodzi o chomika, to jest bez szczelne zwierze bez miłości ! Nie da się oswoić, tylko gryzie jakby się wściekł !... To nie to samo co pies, miałem go 13 lat, lecz od tego rozstania z nim, zacząłem kupywać gryzonie, które nie dawały mi miłości, tylko żarły, lecz dawałem im wszystko, kupywałem drogie rzeczy, by miały się dobrze, naturalnie jak w naturalnym świecie, gdzie chomiki żyją bez klatek na wolnym powietrzu, lecz żre mnie a nie da się go oswoić, niestety...