Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

piżama do szpitala

Polecane posty

Gość gość

Zacznę od tego że idę na operację ( laparoskopia jajnika) bede do 3 dni. Tak stresuje się tym bardziej niż piżamą ale tym was nie bd dręczyć. Potrzebuje rady bo to mój pierwszy pobyt i hmm nie sypiam ani w piżamach ani nie chodzę w szlafroku. Co zamiast? - Planuję wziąć na dzień nr 1 ( badania) normalnie leginsy i koszulką + swetr jakby było zimno. ( moge??) - Po laparo podobno gumki od spodenek spodni uciskają wiec najlepiej koszula. Nie mam a w mojej okolicy nie ma nic ciekawego albo falbany i koronki jak do burdelu albo opcja dla Halinki Kiepskiej albo dziecinne wzorki albo panterka bleee. Pomyslałam wiec o TUNICE - wezmę 2 jakbym się no wiecie.. Jedną mam z 3/4 rękawkiem, ciezki materiał ale już bym przeżyła. No i krótka bardzo ale przeciez nie bd łazić w dniu laparo. Drugą mam ale na ramiączkach, czarna z głupią koronką, bardzo krótka...hmm. Wypada? Takie krótkie? Na ramiączkach? Wzięłam bym spodenki w razie W ale. Może mi się uda zakupić tunikę z rękawkami - ale krótką bo po co mi długa? Mocno przed kolano.. Nie chce brać dużo ubrań bo to nie rewia ale w domu mogę sie przebrac a tam jak wezmę coś nieodpwiedniego to będe się męczyć. Jak myślicie? Nie chce wyglądac jakbym do burdelu przyszła a koszula jak dla babci to mnie chyba do szału doprowadzi. Nie chce nieprzyjemnych uwag pielegniarek czy współlokatorek bo lekarze mają na to wyj..ane.

Gość gość
nikogo nie ma?

Gość gość
Kup sobie najzwyczajniejsza koszulę na dzien po laparo, bo w czym innym bedzie ci niewygodnie na pierwszy dzien legginsy ok, w dniu zabiegu i tak bedziesz pewnie jedynie w fizelinowej koszuli szpitalnej w lozku lezala

Gość gość
stare raszple piguły dadza ci krótka kiecke ha ha

Gość gość
Co do piżamy, musi mieć albo krotki rękaw albo na tyle szeroki by wenflon sie nie haczyl

Gość gość
dzieki dziewczyny za sugestie...

Gość gość
najwygodniej bedzie w koszuli tez niedawno bylam w szpitalu , kup sobie w tekstil markecie jak jest u ciebie w okolicy taki sklep , tam sa fajne i bawelniane a le nie kiczowate jakies , mozesz nawet przez internet tutaj txm24.pl pozdrawiam i duzo zdrowia

Gość gość
spokojnie możesz przecież kupić piżamy gładkie, bez nadruków... a swoją drogą jakbyś miała te koronkowe to wszystkim byś się spodobała :)

Gość gość
Do szpitala to koniecznie szlafrok! Najlepiej jakis bawelniany, tak zeby oddychal. Ja mam swoj akurat kupowany na kaszmirposciel.pl, ale tak jak mowi przedmowca - mozna przeciez kupic gdziekolwiek.

Gość zuzka991
Jeśli szukasz odpowiedniej piżamy do szpitala to zajrzyj na https://missisleepy.pl/pizamy-damskie Z tego co widziałam są tam piżamy damskie świetnej jakości w przystępnych cenach. Ja chyba zamówię sobie dwa komplety do domu.

Polecam piżamy i szlafroki ze sklepu www.spijslodko.pl

Sama tam kupuję i jestem zadowolona z jakości, tylko polscy producenci!