Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 As008

Facet nie dochodzi podczas oralu

Polecane posty

Go艣膰 As008

Hej. Mam pewien problem...Mianowicie kr贸tko m贸wi膮c m贸j facet nie dochodzi podczas kiedy pieszcz臋 go tam ustami oraz kiedy robi臋 to r臋k膮 - Nie jestem pewna na 100% ,bo ostatnio go o to nie pyta艂am,ale raczej nie doszed艂 ani razu,podczas 偶adnego z naszych zbli偶e艅 ;/ Nie wiem czy to moja wina?, , czy mo偶e po prostu s膮 m臋偶czyzni na kt贸rych oral nie dzia艂a...:/ ?albo czy mo偶e by膰 z m臋zczyzn膮 pod tym wzgl臋dem co艣 nie tak? Chcia艂abym wiedzie膰 czy jest lub jaki mo偶e by膰 pow贸d,dlatego te偶 pisz臋 tutaj z pro艣b膮 o odpowiedz :)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 xWyjecha艂a1337
No c贸偶, jestem ch艂opakiem i s膮dz臋, 偶e... hmmm... Czasem nie jest homo nie wiadomo? Albo piersiami si臋 otrzej o jego twarz co艣 sprawd藕 czy mu stanie ;P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tak, s膮 tacy m臋偶czy藕ni kt贸rych oralem nie doprowadzisz do wytrysku. Zazwyczaj to dlatego, 偶e zbyt d艂ugo si臋 masturbowali i uwarunkowali si臋 na inny rodzaj dozna艅. Spr贸buj wyci膮gn膮膰 z twojego faceta, w jaki dok艂adnie spos贸b si臋 masturbuje, i mo偶e uda si臋 wam powt贸rzy膰 ten efekt w czasie zabawy we dwoje?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 As008
No on p贸zno zacz膮艂 uprawia膰 seks,przez ten czas m贸g艂 si臋 tylko masturbowa膰 ,bo nie mia艂 styczno艣ci z tymi sprawami z 偶adnymi innymi kobietami i nie ... Nie jest hom. Najgorsze jest tylko to,偶e na prawd臋 ju偶 tyle razy pr贸bowa艂am i nic,jemu to nie przeszkadza,ale mnie jednak troch臋 to dra偶ni,no bo chcia艂abym go doprowadzi膰 do tego szczytowania w ten spos贸b ...Nie tylko podczas stosunku

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 obstawiam to wlasnie, i podejrzewam, ze mam podobnie (nie mam teraz z kim sprawdzic ;) ) autorko, nie przejmuj sie, jezeli on sam nie widzi w tym problemu, to problemu nie ma. jestesmy prosci. poza tym, przy odrobinie swiadomej pracy (przede wszystkim z jego strony) moze sie to odmienic. tylko musi 1) zmienic technik臋 masturbacji na mniej "si艂owa" (najlepiej wrecz do g艂askania, nacisk zastepuj膮c skupieniem), 2) musi swiadomie spr贸bowac "przestroic sie" na inny rodzaj bodzc贸w" - poczuc od nowa jakie to przyjemne, jak sie "go' dotyka inaczej, delikatniej, a juz w ogole jak robi to kobieta, ktos inny poza nim samym. to bardziej praca umys艂u niz czegokolwiek innego, ale powinna dac skutki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 As008
Ale wiem,偶e ograniczy艂 troch臋 masturbacj臋 lub wgl nie robi , kiedy w艂a艣nie zacz臋li艣my wsp贸艂偶y膰. On wie,偶e mi zale偶y na tym, aby doszed艂...mog臋 wywiera膰 na nim presj臋 tym ,偶e mam jakby nawet focha kiedy on znowu nie dojdzie? Zamykam si臋 w sobie i trudno na nowo mnie otworzy膰,ale po prostu mam taki problem,bo kocham go,ale r贸wnocze艣nie chcia艂abym si臋 poczu膰 100% kobiet膮 , poprzez w艂a艣nie to,偶e doprowadz臋 m臋偶czyzn臋 do szczytu...Bo tylko to nam,w艂a艣ciwie mi nie wychodzi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A mo偶e spr贸bujcie jakiego艣 wspomagacza. S膮 偶ele, spraye na erekcj臋. Albo olejek. My stosujemy mi臋towy do masa偶u (http://freetaboos.pl/olejek-do-stref-erogennych-shunga-aphrodisiac-sensual-mint-mieta-p-1288.html). Oralnie te偶 mo偶na - nawet smakuje dobrze. Jak nie mi臋ta to jest jeszcze sporo innych smak贸w. I s艂u偶y nie tylko dla niego ale i dla mnie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 As008
I mo偶e to g艂upio zabrzmi,ale mi jest po prostu wstyd kiedy on mnie doprowadzi,ale ja jego nie i jestem z艂a na ca艂y 艣wiat ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
"mog臋 wywiera膰 na nim presj臋 tym ,偶e mam jakby nawet focha kiedy on znowu nie dojdzie?" nie. foch niczego tu nie zmieni. w ogole zbyt czesto go dziewczyny uzywacie. ;) a to reakcja niekonstruktywna i negatywna. nic nie wnoz膮ca. Foch IMO spowoduje tylko dalsze zniechecenie do tematu. dodajac do punktow poprzednich, podejrzewam ze 3) potrzebne jest tez conieco wiecej czasu - cialo przyzwyczajone przez lata do brutalnego traktowania musi sobie teraz od nowa przypomniec co to delikatnosc. tak kombinuj膮c.. mysle ze na twoim miejscu przez jakis czas popr贸bowa艂bym delikatniejszych zabwa jego wackiem, ale takich ktore nie mialyby na celu doprowadzenia go. delikatniejszych, zeby z powrotem zaczal odczuwac delikatne bodzce, przyzwyczail sie na nowo do lekkiego, czulego dotyku. szuka艂 go, wyczuwa艂 go, wyluskiwa艂 sposr贸d innych. bo idac w druga stron臋, chc膮c go spuscic "na si艂臋" ;) to faceta nie pokonasz ;) on juz sam go przesili艂.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 As008
Mo偶e i dobrze kombinujesz jednak偶e wszystko na nic raczej,bo wyraznie zrozumia艂am to,kiedy partner powiedzia艂,偶e musz臋 w艂a艣nie stosowa膰 ruchy bardziej intensywne,silniejsze i szybsze. Nie da rady jednak non stop wykonywa膰 to samo t臋po przez tak d艂ugi czas zw艂aszcza ,a 偶eby chocia偶 rzeczywi艣cie by艂o finito

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To proste, potrzebuje "silniejszego nacisku". To efekt d艂ugotrwa艂ej masturbacji. To s膮 efekty "lepsza graba ni偶 baba". Po prostu musisz to robi膰 mocno.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
"To proste, potrzebuje "silniejszego nacisku". To efekt d艂ugotrwa艂ej masturbacji. To s膮 efekty "lepsza graba ni偶 baba". Po prostu musisz to robi膰 mocno." tia... a potem mocniej.. i jeszcze mocniej. a na koncu bedzie mial juz nieczu艂y patyk, z ktorym nic juz nie zrobi, i pewnego dnia od super-nacisku cos mu w nim pojdzie. jakies nerw, albo naczynie krwionosne. tak naprawde droga donik膮d, chociaz wiem, ze kusz膮ca. "Nie da rady jednak non stop wykonywa膰 to samo t臋po przez tak d艂ugi czas" no wlasnie. jak pisalem, w pojedynku sily twojej reki z jego r臋k膮, twoja nie ma szans. jego jest silniejsza, dodatkowo robi wszystko tak jak on sam potrzebuje, jestes wiec na podwojnie przegranej pozycji. ;) tak poza tym - to w zasadzie nie ja "kombinuj臋" - wyczytalem to w jakiejs ksiazce na ten temat. probowalem zastosowac, bo tez juz zdarzalo mi sie przesadzac - i powiem, ze jakos dawalo to rezultaty, bo przede wszystkim jednak najwazniejsze jest skupienie na odczuciach. bez skupienia mozna go sobie nawet rozbic na miazge i nic to nie da. :( przy skupieniu za to, uda sie nawet przy ledwo wyczuwalnych *****ch - kiedys az sam sie zdziwi艂em. ;) ale tak, to droga wymagajaca opanowania i wysilku. i konsekwencji, a tej mnie tez zdarza sie zapomniec.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 As008
Reasumuj膮c ,nie wiem ju偶 czy mog臋 jeszcze liczy膰 na to czy kiedy艣 mi si臋 uda ;/ Bo chyba ka偶da kobieta woli jak jej facet dochodzi ,a czy ja b臋d臋 na tyle cierpliwa :P s艂ysza艂am ,偶e takie dotarcie do partnera/partnerki czasem nawet i mo偶e schodzi膰 latami

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
r贸znie moze byc ;) sugerujesz ze mozesz nie byc na tyle cierpliwa? :P poza tym.. w tobie chyba dochodzi.. ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja ci powiem tak moja 偶ona mo偶e mi robi膰 godzine i mo偶e po tej godzinie trysn臋,ale kiedy艣 loda robi艂a mi inna kobieta i po 5 min ju偶 mnie nie by艂o ze sta艂膮 partnerk膮 po kilku latach zwi膮zku jest ju偶 tak przewidywalnie,zakrada si臋 nuda,偶e stosunki z 5-10 min przed艂u偶aj膮 si臋 do 20-30 min zanim trysn臋,no i trzeba umie膰 to robi膰 bo nie ka偶da to potrafi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
PS wlasnie dlatego ze SKUPILES SIE na NOWEJ partnerce. podswiadomie, bo jest nowa. mowie, to chodzi o skupienie. ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 As008
Tak...we mnie dochodzi ,znow贸偶 czy Ty sugerujesz,偶e w takim razie to moja wina i ja nie umiem tego robi膰? Nwm mo偶e moge nie by膰 cierpliwa,bo jest to m贸j pierwszy partner w 艂贸偶ku jak na razie i dlatego mo偶e nasta膰 ch臋膰 sprawdzenia si臋 jak gdyby z kim艣 innym w -powiem otwarcie w tych sprawach seksu,ale nie chce si臋 przez to rozstawa膰 jednak pojawi艂a si臋 my艣l ,偶e mo偶e z kim艣 innym by艂oby zupe艂nie inaczej...Ale dlaczego tak jest z obecnym -nwm ,bo w ko艅cu nikt wgl jeszcze nie sprawi艂,偶e mia艂 wytrysk

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 As008
Bo jak wcze艣niej pisa艂am nie mia艂 styczno艣ci z nikim pr贸cz mnie w tych sprawach

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
powodow moze byc kilka, ale osobiscie obstawialbym tak jak ktos powyzej - ze sie znieczuli艂 d艂ugimi dzialaniami recznymi. albo jest to - ale to malo prawdopodobne - jeszcze na tyle nowa dla niego sytuacja, ze nie moze sie odprezyc.. albo ze cos go blokuje albo rozprasza, rodzice za sciana czy ..cokolwiek. twoja wina? nie, nie s膮dz臋. to nie jest az takie trudne zeby tego nie opanowac ;) jak to ktos uja艂 w jakims skeczu - jezeli umiesz "obsluzyc" tak jednego - to umiesz wszystkich. inaczej niz z kobietami, gdzie kazda jest inna. ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
M贸j maz tez nie mo偶e doj艣膰 przy oralu a nie jest gejem. Sexu analnego nie uprawiamy.

Udost臋pnij ten post

Je偶eli jeste艣cie ze sob膮 d艂ugo to wydaje mi si臋,偶e albo tak ma bo s膮 faceci,kt贸rzy mog膮 uprawia膰 stosunek np p贸艂 godz,a s膮 tacy kt贸rzy dochodz膮 ju偶 po 3 minutach nie s膮dz臋 偶eby艣 nie potrafi艂a tego robi膰 chocia偶 ka偶dy facet jest inny

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰go艣膰
w jakim jeste艣cie wieku autorko?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
moze to g艂upio zabrzmi , ale ja podejrzewam , ze .. s艂abo robisz loda.. Ogl膮da艂a艣 p****la w kt贸rym gra sasha grey ?

Udost臋pnij ten post