Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zimnaaa

jak sie na nim zemscic?

Polecane posty

Gość zimnaaa

Spotykalismy sie kilka miesiecy, pozniej bylismy w zwiazku na odleglosc. Zalezalo mu chyba tylko na sexie.. Po kilku miesiącach znoeu zaczal do mnoe pisac i to wprost o sexie, wiem ze jest strasznie na mnie napalony i chce teraz zrobic nu na zlosc. Tykko nie wiem co mogłabym zrobic. Jakies pomysły na zemste? :D

Gość gość
pokaz tak zemsta czesto jest gorzka ,nie probuj!!! nie wolno !

Gość zimnaaa
Wszystko wolno :) nie chce mu zrobic krzywdy, chce sie nim zabawić tak jak on mna.

Gość gość
Olej. najlepsza zemsta

Gość gość
Wystaw go pare razy

Gość gość
dokładnie olej go, bo tak jescze cośpójdzoe nie zgodnie z twoim planem, i jeszcze on będzie później górką.j. A tak przynajmniej masz już tą satysfakcje że sie odezwał, i teraz twoja kolej, by go po prostu zlać.

Gość gość
ale wiem, co czujesz.. bo sama podobne intrygi knułam. i byłam w bardzo podobnej, żeby nie powiedzieć, identycznej sytuacji. Ewentualnie jesli ma kogoś, to możesz go nakręcić, a póżniej, przesłać te rozmowy tej dziewczynie jako dowód że ją zdradza, oczywiście podkreślając, ze to z góry było przez Ciebie zaplanowane.

Gość gość
albo..:D no dobra, może mała zemsta nie zaszkodzi weż pograj sobie z nim troszke, powiedz, żeby wysłał Ci zdjęcie swojego penisa, a gdy to zrobi, wyłącz się, i nigdy więcej się do niego nie odzywaj, ewentualnie możesz parsknąć śmiechem witrtualnie i zzrobić to samo.. Koleś bedzie do końca życia głowił się, co z jego p nie tak. Myślę, ze zemsta dobra, a trauma dla tego pana murowana.

Gość gość
bo jak kolesiowi, tylko i wyłącznie na sexie zalezy, to nawet jesli go wystawisz, i on wyczuje, ze to była zemsta to mało co go ruszy.. albo penis, albo totalnie olanie, zero odzewu, a na fejsbuku sobie szarżuj i pokazuj ze masz wspaniałe życie, a nim to nawet nie masz czasu się zajać. Najlepiej w ogole nie odczytuj wiadomości, będzie myslał, że jest tak zbędny dla Ciebie, ze nawet nie pofatygujesz się by odebrać. Ja tak robie teraz.. własciwie m to nic nnie robie, na siłę, ale dopiero teraz moge powiedziec, ze jestem zupełnie wolna, i tak jak chciałam na poczatku jest teraz, tylko naturalnie, bez żadnego wymuszania.

Gość gość Ślicznota
Jak spotykałas sie kilka m-cy i juz seks był to teraz dzwoni po to i co cię tak dziwi.

Gość ahaaaaaa
A jeśli seksu nie bylo?

Gość gość
"Jak spotykałas sie kilka m-cy i juz seks był to teraz dzwoni po to i co cię tak dziwi." Buahaha to ile niby ma z seksem czekać, pieć lat? Oj chyba to napisała jakaś siska ;) Nie chodzi o to, żeby był na drugiej randce, ale litości kilka miesięcy? Nigdy tyle nie czekałam i miałam potem długie związki :)