Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci nie lubią oczytanych ambitnych kobiet

Polecane posty

Gość gość

Wolą dziewczyny proste, których zainteresowania i ambicje nie odbiegają od przeciętnej, żyjące w ich cieniu.

Gość gość
Poprawka: Lubia oczytane. Nie lubia pustakow z prxzerosnietym ego

Poprawka. Zakompleksionym kobietom wydaje się że mężczyźni ich nie lubią :)

Gość gość
W takim razie w moim otoczeniu chyba przeważają właśnie tacy zakompleksieni osobnicy...

Gość gość
Nie nazywaj mnie pustakiem z przerośniętym ego. Jestem normalną dziewczyną, mam świadomość wielu swoich braków. Natomiast nie można mi odmówić dużej ambicji i wyrazistości.

Mężczyźni lubią kobiety, które robią wrażenie swą elokwencją, dokonaniami, pozycją społeczna itp.

Gość gość
Ja lubię Fiku ;) :)

Natomiast większość facetów ma gdzieś to czy czytasz, czym się interesujesz jeśli jest to coś mało efektownego (w stylu historia Polski, literatura francuska itp.).

Nie Fikuśna. Mężczyźni generalnie lubią kobiety :) Tylko niestety nie wszystkie są w ich typie :P

Gość gość
Nad czym ubolewam. Chciałabym poznać faceta, dla którego liczyłoby się, jakie mam zainteresowania. Byłoby też świetnie, gdyby je podzielał, bo to bardzo łączy ludzi.

no tak pulchny, ale rzeczy, które wymieniłam działają na plus (pomijając rzadkie i ekstremalne przypadki), nigdy na minus.

"Nad czym ubolewam. Chciałabym poznać faceta, dla którego liczyłoby się, jakie mam zainteresowania. Byłoby też świetnie, gdyby je podzielał, bo to bardzo łączy ludzi." 1. Jaki masz zainteresowania? :) 2. Ok, fajnie by było, ale to nie jest najważniejsze.

Żaba pisze rację, oczytanie i ambicja to cechy nawet nie drugorzędne a jeszcze mniej istotne dla przecietnego faceta. Natomiast wygląd to priorytet. Zapewne autorka jest przecietna z wyglądu i neistety ale tka to nei działa, oczytaniem i ambicją nei nadrobisz, no chyba że ambicję wykażesz robiąc obiadki i skacząc wokół misia ;)

Gość gość
Węgry, surrealizm, historia Górnego Śląska, muzyka jazzowa, antropologia kultury Może nie jest to najważniejsze, ale cieszyłabym się, gdyby chociaż kilka z nich podzielał.

Gość gość
Wiem, że to zabrzmi z mojej strony nieco wyniośle, ale przykro mi, że taka dziewczyna jak ja, ambitna, poważna i stale nad sobą pracująca, poszerzająca wiedzę i umiejętności, jest sama, a dziewczyny, które w ogóle się nie starają, mają facetów itp.

bo dla facetów, to oczytanie, pracowitość, ambicja to nei są wartości którymi kierują się wybierajac partnerkę. Wybierają ładną dziewczynę, z którą miło spędzają czas.

Możliwe autorko dlatego że jesteś,,ambitna, poważna i stale nad sobą pracująca, poszerzająca wiedzę i umiejętności," ale nie kobieca:(

Gość gość
Dlaczego kazda glupia baba pustak jak facetowi sie nie podoba to gada ze ten facet jest zakompleksiony?

Nawiasem mówiąc, to kobiety też raczej nie lecą na kujonów i pracowitych mruków, a na pewnych siebie, uśmiechniętych, otwartych.

Gość gość
Coś w tym jest. Znam kilka podobnych do siebie kobiet i też są traktowane jedynie jako koleżanki. Smutne to wszystko. Każdy ma potrzebę miłości. Fikuu - osobiście lubię ambitnych, elokwentnych facetów, którzy pasjonują się czymś ciekawym. Lgnę do takich.

" osobiście lubię ambitnych, elokwentnych facetów, którzy pasjonują się czymś ciekawym. Lgnę do takich." Każdy lgnie do takich kobiet i facetów. Piasałam o kujonach, napisałam nawet mrukliwych, czujesz róznicę?

Gość gość
0/10 Mężczyźni uwielbiają oczytane ambitne kobiety o ile nie są zadufane w sobie i narcystyczne

Gość gość
Już napisałam, że nie jestem zadufana. Cały czas pracuję nad sobą, więc to chyba świadczy o tym, że mam świadomość swojej niedoskonałości, prawda? Po prostu przykro mi, że faceci nie doceniają tego, że ktoś dba o swój rozwój intelektualny...