Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jarekkk

Czy to jest zdrada?

Polecane posty

Gość Jarekkk

Kilka dni temu spotkałem swoją byłą, z którą zakonczylem związek 3 lata temu. Teraz jest z innym, mówi ze go kocha. Od kilku dni piszemy ze sobą smsy. W tych naszych rozmowach wyznala mi, że on nie działa na nią tak jak ja na nią działałem (w wymiarze seksualnym), ze jestem jedyny w swoim rodzaju, wciąz jestem dla niej kimś ważnym i gdyby nie to ze miedzy nami sie popsuło (straciliśmy do siebie pełne zaufanie), to wolałaby byc ze mną. Czy uważacie ze ona takimi słowami do mnie zdradziła swojego obecnego chłopaka? Czy to normalne pisac takie rzeczy do swoich byłych, do którch się jeszcze coś czuje, chociażby sentyment.

Gość gość
no trochę przegieła. Na miejscu jej faceta, konęłabym ją w d/u/p/e. Ja sobie nie wyobrażam takiej sytuacji, gdzie pisze do byłego w skrócie ,,zerżnij mnie!" Bo tak rozumiem te smsy.

Gość Jarekkk
tez mi sie wydaje to nie fair w stosunku do jej chlopaka... ale od razu ze miala na mysli "zerżnij mnie" to nie jestem pewien :P

Gość gość
jako kobieta odpowiem Ci szczerze, że tak. To własnie miała na myśli. Poczekaj jeszcze troche, a zaproponuje spotkanie;p. Kobiety są do bólu przewidywalne. Tylko wy nie zauważacie tych szczegółów.;p

Gość Jarekkk
to jak może byc z kolesiem którego nawet nie szanuje na tyle zeby powstrzymac sie od takich smsów? bo ze go kocha to chyba mało prawdopodobne...

Gość gość
wydaje mi się, że to chwilowe zauroczenie tym mężczyzną. Miłość to na bank nie jest.

Gość Jarekkk
jest z nim ponad 3 miesiące... ile takie zaurocznie moze trwac? ;)

Gość gość
no troche moze trwać. nie wiem. Indywidualna sprawa. U jednych trwa rok u innych 2 tygodnie.

Gość Jarekkk
a nie mówila tego czasem, zeby się mną zabawic? z nudów?

Gość gość
daj sobie z nia siana

Gość gość
Pokaż smsy jej facetowi. :)

Gość Jarekkk
nie no, nie bede sie mieszał w ich związek :P to ich problem. poza tym jeszcze bym w morde dostal

Gość gość
No ryzyko jest. Ona faktycznie nie ma do niego szacunku. Jeśli pisze Ci prawdę, to jest z nim tylko dlatego, że nie jest z kimś innym, a sama być nie chce. Współczuję jej facetowi. Pamiętaj tylko, że to jak z nią rozmawiasz (czy się wciągniesz w flirty), świadczy tylko o Tobie. Nie lubię takich ludzi jak ona. :( A z tym mieszaniem się. Pomyśl, czy gdybyś to Ty był na jego miejscu, to chciałbyś wiedzieć, żeby ktoś Ci powiedział (nawet jeśli to były), czy nie?

Gość Jarekkk
wiadomo ze chciałbym cos takiego wiedziec, ale chyba lepiej bedzie jak po prostu nie bede z nią pisał, a to jak sie miedzy nimi ułozy to już ich sprawa. Takie słowa mozna potraktowac jako zdrade?

Gość gość
No to mądry wybór o nieutrzymywaniu kontaktu. Nie wiem, czy to już zdrada, ale na pewno brak szacunku i duża przykrość dla partnera. Gdyby mój partner pisał tak jakiejkolwiek innej, to by nie był moim partnerem, to wiem. Rozbraja mnie, kiedy ludzie stwierdzają, że chcieliby żeby im ktoś powiedział (bo nie wszyscy chcą), ale jednocześnie sami mając taką wiedzę "nie chcą się mieszać" :D A potem zd****** że sami dowiedzieli się ostatni o swoich rogach.

Gość Jarekkk
a przeciez ja faceta nawet nie znam. Co bede szukał go, zeby mu smsy pokazać? no bez przesady:P predzej czy pozniej chyba znajdzie sie inny powod zeby zakonczyc ten związek... chyba ze ona mi to pisała nieszczerze, tak zeby zając sobie wolny czas, zabić nude

Gość gość
niektóre kobiety to niezłe szmaty

Gość gość
No skoro go nie znasz w ogóle, to zmienia postać rzeczy. Bo jakbyś go znał choćby z widzenia, to co innego. No kurde, nawet jak pisze takie rzeczy z nudów, to i tak jest fałszywa i sprawi mu przykrość jak on się tylko dowie. Kpi sobie z niego (nawet jeśli na celu ma zakpienie z Ciebie).

Gość Jarekkk
miałem z nią juz nie pisać, ale chciałem zobaczyc czy nadal bedzie pisała do mnie podobne rzeczy... chyba zrozumiała (po czasie) ze to co mi pisała nie jest fair wobec jej partnera i dziś juz nie chciała na ten temat rozmawiac :D chyba ją sumienie ruszyło

Gość gość
to nie zmienia faktu ze zachowała się okropnie i jej obecny chlopak powinien wiedziec o tym