Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nierozumiemmmmmm

Dlaczego tak was drażni Zwolenniczka Konkubinatu?

Polecane posty

Gość nierozumiemmmmmm

Pytam serio. Jestem tu od dłuższego czasu i mam wrażenie, że to osoba, która wypowiada się zawsze na temat i zdroworosądkowo, budzi moją sympatię. Ale prawie zawsze po jej poście następuje fala krytyki, czegokolwiek by on nie dotyczył. Serio problemem jest brak obrączki, to jest takie straszne i dyskwalifikujące? Próbuję zrozumieć. Aaaa, z sama jestem mężatką, jeśli jest to wyznacznik czegokolwiek.

Gość Lalunia gość
Mnie nie drażni, lubię czytać jej posty

Gość gość
kogo drazni?

Gość gość
bo jest zarozumiała, przemądrzała, po prostu taka antypatyczna. I jeszcze ten nick manifestujący jaka to ona jest wyzwolona, co jest dla mnie dziwne bo kobieta której naprawdę ślub niepotrzebny nie trąbi o tym po forach przez wiele lat. A zauważcie, że każdy temat o zaręczynach, ślubie, to zaraz ona się wypowiada jakby siedziała tu na forum non stop i zaraz pisze jaka to jest szczęśliwa bez ślubu i tak od kilku lat bez przerwy, chora psychicznie zarozumiała trolica

:D bo na tym forum złapany łoś i ślub to szczyt marzeń. i napisać, że się tym gardzi to szczyt bezczelności:D to tak jakby napisać, że się nie potrzebuje seksu.... ej. już wiem, czemu jestem hejtowana:)