Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KasiaKa28

Fajne i klimatyczne miejsce w Warszawie?

Polecane posty

Gość KasiaKa28

Kto poleci jakies fajne i klimatyczne miejsce w Warszawie? Moze byc restauracja, pub, oby bylo milo, przytulnie. Jestem nowym mieszkancem i poszukuje fajnych miejsc

Gość gość
Ja znam fajna i przytulna restauracje wloska. Restauracja miejsci sie na kabatach. Klimatyczne miejsce. W Antich Caffe maja dobre jedzonko

Gość Sunsina
Sporo tego jest w stolicy więc raczej po krótkim czasie będziesz miał parę swoich ulubionych miejsc. Wszystko też zależy od tego co lubisz jeść i pić. Od siebie mogę Ci podesłać namiar - http://totupierogi.pl/ naprawdę nawet jak nie jesteś fanem pierogów zmienisz zdanie, nie wiem skąd jesteś ale mają lokalizacje w kilku miejscach ja akurat bywam na kabatach.

Gość gość
Rowniez polecam Antich Caffe, swietne miejsce na kolacje we dwoje przy lampce wina. Czesto odwiedzam to miejsce, jest blisko mojego miejsca zamieszkania ale lubie tam chodzic, bo jest milo i sympatycznie

Gość gość
Bardzo fajne i zdecydowanie klimatyczne jest Ole tapas steak restaurant, jeśli ktoś lubi steki czy hiszpańską kuchnię, to będzie ukontentowany ;) w razie jakichkolwiek wątpliwości polecam zerknąć na menu http://ole-restaurant.pl ;) buźka

Gość anusia6766
Salto jest świetne, bo mają sporą ilość różnorodnych dań bardzo dobrej jakości za niewygórowaną cenę. Sama tam często chodzę z chłopakiem :).

Gość gość
Kilka się takich znajdzie, zależy jaka kuchnia i czy na lunch, czy może na kolację ;) jeśli chodzi o lunch to polecam włoskie makarony i pyszne sałatki w Prima Pasta na Mokotowie ;) a na kolację może sushi w Sensi? :)

Gość gość
Pozytywne mam doświadczenia z lokalem Ganesh w galerii Metro (ich stronka - www.ganesh.pl ). Sama galeria raczej nie przyciąga, ale już restauracja jest warta uwagi. Duże porcje, dobre ceny, obsługa, która doradzi w kwestii smaku – co jest ważne, bo nie każdy musi być zorientowany w indyjskich potrawach.