Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Schudłam w 40 tygodniu ciąży. To chyba niedobrze, prawda?

Polecane posty

Gość gość

Dziś się zważyłam i ważę prawie 1,5 kg mniej, niż 5 dni temu. Nie wiem jak to możliwe, bo jem normalnie. Właśnie zaczynam 40 tydzień i trochę się tym zmartwiłam. Czy macie jakąś wiedzę na temat wagibw ostatnich dniach ciąży?

Gość gość
Nie martw sie wszystko jest ok. Ja tez schudlam pod koniec ciazy. To znak ze zbliza sie porod

Gość gość
O rety! Zaczynam się bać. Czyli ten kilogram mniej nie ma negatywnego wpływu na dziecko?

Gość gość
Nie, dziecku napewno nic nie grozi. Mimo iz ty schudlas ono nadal przybiera na wadze. I nie boj sie porodu, niektore kobiety chyba tylko straszyc potrafia. Ja rodzilam trzy razy, bol jest naprawde silny ale idzie go przezyc. A ulga jaka poczujesz jak jyz urodzisz dzidziusia jest tak ogromna ze zapominasz o bolu. Mowie ci nie ma sie czego bac

Gość gość
Dziękuję za wsparcie i pocieszenie. Skoro dziecku nic nie grozi, to ja za to bede miałam 1 kg mniej do schudnięcia po porodzie. a przytyłam sporo, bo aż 15 kg. Juz nie moge sie doczekać az zobacze dzieciatko :)

Gość gość
Zycze ci szczesliwego rozwiazania. Jak zobaczysz malego golodupca ;)) to zapomnisz o calym bolu i bedziesz najszczesliwsza osoba pod sloncem :)) Powodzenia