Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakopotana

Blada druga kreska na teście, a kolejny test negatywny

Polecane posty

Gość zakopotana

Od stycznia nie mam okresu, a jedynie delikatne plamienia i pobolewania podbrzusza.Zrobiłam jeden test w styczniu i wyszedł negatywny, w między czasie znowu pojawiły się plamienia.Dzisiaj zrobiłam drugi test i wyszła druga kreska bardzo cienka i mało widoczna, z przerażeniem poleciałam po kolejny, który wyszedł negatywny, przez co zgłupiałam.Ten poranny nie był zrobiony z moczu po nocy.Teraz się zamartwiam i zastanawiam, czy mogę być w ciąży? Jak zinterpretować wyniki tych testów? Czy jutro rano zrobić kolejny? Nie mam możliwości dzisiaj wykonania badania krwi, a stres mam ogromny.Dziękuję za ewentualną odpowiedź.

Gość gość
Jesli faktycznie od stycznia nie masz okresu, to krecha by byla gruba, a nie blada. Idz do lekarza, bo to jakies zaburzenia hormonalne jesli nie cos gorszego. Ciaza to na 100% nie jest.

Gość gość
Mam wizytę u lekarza 10 kwietnia.We wrześniu odstawiłam tabletki anty i podobnie, jak przy poprzednim razie po pół roku okres się nie pojawił, dlatego nie panikowałam.Też tak pomyślałam, że kreska powinna być już bardzo widoczna po takim czasie, ale jednak przeraziłam się tym wynikiem.Myślisz, że powinnam jutro zrobić jeszcze jeden test?

Gość gość
Moze jakies zawirowania hormonalne. Ja tak mialam raz i w ciazy nie bylam. Jak chcesz byc 100% pewna to zrob bete, bo te testy to czasem o kant tylka mozna rozbic. W ostatniej ciazy ktora niestety poronilam, testy wychodzily mi z kolei tylko z popoludniowego moczu, z samego rana zawsze negatywy.

Gość gość
Dziś nie dam rady zrobić bety, myślisz, że jest sens kupowanie kolejnego testu?

Gość gość
W tesco jest taki test pepino o czulosci 10 zrob sobie ten

Gość gość
"Jesli faktycznie od stycznia nie masz okresu, to krecha by byla gruba, a nie blada. Idz do lekarza, bo to jakies zaburzenia hormonalne jesli nie cos gorszego. Ciaza to na 100% nie jest. " A dlaczego to nie jest na 100% ciąża? Ja zrobiłam test ponad 7 tygodni od początku cyklu i wyszedł negatywny. W momencie kiedy robiłam test minęło zaledwie kilka dni od zapłodnienia. Jutro zaczynam 10 tydzień ciąży. A co do tabletek to odstawiłam je w październiku. Zaszłam w trzecim cyklu od odstawienia.