Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

krotki sex

Polecane posty

Gość gość

Moj maz jest beznadziejny w lozku. 3 minuty i po zawodach. Po ciąży moje libido znacznie spadlo, wiec sex mieliśmy rzadko,wplynal na to tez fakt ze nie chce mi się ściągać majtek na 3 minuty. O orgazmie mogę wiec zapomniec..chyba ze kupie sobie wibrator. Czy da sie wydluzyc stosunek zeby tak szybko nie dochodzil? On ma 38 lat,ja 28.

Gość gość
Raczej trudno ! To ciężka długa terapia.

Gość gość
To może poproś go zeby przed stosunkiem rozładował broń, przerywajcie seks na pieszczoty itd może to pomoże...a pogadać z nim nie potrafisz zeby chociaż minetke albo placówke z finałem Ci zrobił??

Gość AlinQa
Nie lepszy jest długi?

Gość gość
Przerywamy sex na pieszczoty ale to wydluza moze o 3 minuty. Moze faktycznie poprosze zeby zrobil sobie dobrze sam przed:/ Minetke mi czasem robi ale bez finalu. Najlepiej jest mi na górze ale on wtedy dochodzi najszybciej..Ja w ogole jestem z tych kobiet co ciezko maja z orgazmem,a jego 3 minuty mi nie pomagaja.

Gość gość
Ja Ci chętnie zrobię minetkę ! Gwarantuję dwa przynajmniej odloty. On chyba nie wie co się tam pieści. Też nie wiem czy jakakolwiek kobieta wytrzyma takie cudowne pieszczoty bez orgazmu.