Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość princessa24

Od czego zaczynałyście przygotowania?

Polecane posty

Gość princessa24

tak jak wyżej napisałam chciałabym wiedzie od czego zaczyna sie przygotowanie tego najpiekniejszego dnia?? najpierw sala czy kościół? kiedy zespół i fotograf? ;)

Gość gość
najpierw sala i zespół żeby się zgral data.potem fotograf kamerzysta a na końcu kościół ksiądz zauważenie dopasuje. a kiedy chcecie slubowac? my mamy za rok w czerwcu i wszystko robiliśmy wysokiej kolejności. teraz powoli za sukienkami patrzę obrączki nawet już kupiliśmy.

Gość gość
dokładnie jw : sala, zespół, fotograf+ kamerzysta, potem dopiero kościół i reszta

Gość gość
My zorganizowaliśmy ślub w dwa miesiące. Nie mieliśmy wesela, tylko obiad weselny. Zaczęliśmy od księdza, a potem szukaliśmy sali, a że był to Wielki Post, to nie było problemu z salą. Po księdzu do USC, potem akty urodzenia, a po papierkologii suknia, garnitur, obrączki itp. Zdążyliśmy z wszystkim na czas. ;)

Gość gość
Śmieszą mnie jakie tematy. Autorko czy jesteś aż tak nie ogrnięta, żeby nie wiedzieć od czego zacząć, że musisz pytać na forum?

Gość gośći
Hahahah kolejna wyploszona c**a :p od zwalenia konia wiezz foko ??? :p

Gość gość
Najlepiej zacząć od rezerwacji terminu w kościele oraz w sali weselnej - bez tego dalej nie ruszycie:) W poszukiwaniu sali polecam skorzytsać z portalu branżowego, największe jest http://www.gdziewesele.pl/

Gość gość
To proste! Zalegają u Ciebie na telefonie jakieś zbędne środki? Nie masz co z nimi zrobić? Dzięki naszemu projektowi, możesz je wymienić na gotówkę którą przeznaczysz na co tylko chcesz. Wypłaty co 15 minut. Serwis oferuje również, szybką wymiane PSC na przelew. Ogólnie wypłaty są realizowane na PayPal/Konto bankowe oraz konto Skrill. http://paycav.pl/index.php?access_uid=484if84 4

Gość gość
Zależy, czy planujesz wielkie wesele, czy skromne przyjęcie, np. obiad. I gdzie chcecie wziąć ślub. Jeśli wybieracie jakiś znany kościół albo popularne w waszej okolicy miejsce na organizację wesela, to czasem trzeba rezerwować termin już 2 lata przed. Ja organizuję ślub w kościele mało popularnym, a po ślubie obiad dla rodziny. Zaczęliśmy 8 miesięcy przed - zarezerwowaliśmy termin w kościele, potem salę, potem załatwiliśmy sobie auto, którym pojedziemy. I na razie tyle. 3 miesiące przed slubem trzeba dostarczyć do kościoła dokumenty z USC i nauk przedmałżeńskich, mniej więcej w tym czasie będę też kupowała suknię, obrączki, trochę wcześniej zaproszenia. Kamerzysty, zespołu ani fotografa nie będziemy mieli, więc to będzie wszystko.

Swój ślub zorganizowałam w 3 miesiące, z tym że mieliśmy skromne przyjęcie. Mieliśmy wybraną datę i najpierw sprawdziliśmy czy w upatrzonym lokalu jest wolny termin. Jak się okazało, że tak to poszliśmy do urzędu i zaraz tego samego dnia rezerwowaliśmy lokal. Później zaproszenia, obrączki, suknia itd. Muzyka we własnym zakresie, a zdjęcia robił znajomy, więc było łatwiej.

Gość gość
Ja zaczęłam od zarezerwowania terminu w sali weselnej. To jest tak naprawdę najważniejsze. A jak się uda to od razu do księdza lub do urzędu;PP Jeśli ktoś jest ze śląska to polecam http://www.palackotulinskich.pl/ Genialne miejsce!! Naprawdę warto wziąć je pod uwagę, ja byłam w 100% zadowolona