Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

szukam pożądnego faceta żołnierz policjant antyterrorysta lub kierowca lkv czyli

Polecane posty

Gość gość

każdy może podać się za kogo che ale głupota atakujących gości nie ma granic bezszczel

Gość gość
ha ha dobry żart,wśrod takich nie szukaj.!s

Gość gość
czemu masz takie zdanie znam ludzi z tego środowiska,pozatym każdy jest najpierw człowiekiem potem zawód

Gość gość
szukam tych osób by porozmawiać kiedyś miałam z ludzmi z tego środowiska duży konntakt bo i szkoła i praca i zainteresowańia teraż jest inaczej wykonuje inny rodzaj pracy dziecko przedszkole i z powodu na prace mam własne stajnie nie mam czasu by poświęcić czas komuś innemu pozatym chce nieraż porożmawiać na tematy które nie były mi obce

Gość gość
czemu ???bo mnie rozwalają..i rujnują mi życie !!!s

Gość gość
wiesz niewiem jak jest w twoim żyćiu w moim było inaczej gdy żyła mama ,potem wyjechałam z kraju dużo godzin spędziłam w ciągniku siodłowym zwany tir do przewozu koni ktoś kupował ,zlecał transport my go wykonywaliśmy wiele miesięcy tir był moim domem ,bo w domu flądra żona mego ojca non stop robiła awantóry ,potem wypadek moich znajomych spłoneła ciężarówka ,a policja wojsko jestem patryjotą moja rodzina walczyła w każdym zrywie wojnie pozaty mama pracowała jako tłumacz gdy było wojsko radzieckie w polsce ,a kierowcy to z koleji druga połowa rodziny szkołe ochrony wybrałam bo nie lubie kobiecych zawodów wiesz ludzie śą dobrzy i zli sama też miałam zatargi z głupią suką dzielnicową córką szefa mego ojca

Gość gość
przykro mi że ktoś komuś ruinuje życie jeśli potrzebujesz pomocy to moge coś doradzić muj ojciec moje prubuje rozwalić już pare lat wiesz może też by odpocza od jego głupich donosów jest wredny nawet niewiesz co jegożona jest wstanie wymyśleć