Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szczotka do wlosow dla dziecka

Polecane posty

Gość gość

Jaką wybrać? Wiem, ze musi byc delikatna, by nie podrażniala glowki dziecka- mozecie napisac jakie macie szczotki? A moze lepszy grzebyk? Bede wdzieczna za odpowiedzi :)

Gość gość
ja mam z naturalnego włosia,jest mieciutka:)

Gość gość
Bez zadania tego pytania Twoje macierzynstwo będzie niepełne! nie daj Boże zła szczotkę kupisz, w końcu one się tak od siebie różnią :)

ja kupiłam taki komplecik szczotka plus grzebień akuku, szczotka jest okej, grzebyka nie uzywamy z tego względu, że synek ma mało włosków i są jeszcze krótkie:)

Gość gość
marion, a gdzie kupilas ten zestaw z akuku? tez wlasnie chce sie w niego zaopatrzec :)

Gość gość
wyprzedaz w mięsnym była

Gość gość
nie wiem w jakim wieku jest dziecko, ale dla takieo, ktore ma już coś na tej malej główce nie ma nic lepszego od tangle teezer :) byle oryginalna, raz kupiłam "PRAWIE JAK TANGLE TEEZER" i już się prawie zraziłam... a różnica jest ogromna. używamy wszyscy.

Gość gość
mialam tangle teezer i u mnie srednio sie sprawdzil, no ale moze autorce przypadnie do gustu, jesli przetestuje

nie pamietam, gdzie te szczotke z akuku kupilam, ale albo sobie wejdz na strone i poszukaj sklepow, albo przez neta mozna zamowic