Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aluusia

Podziękowania rodzicom, chrzestnym i babciom na 18

Polecane posty

Gość Aluusia

Wiem, że temat nie do końca tutaj pasuje, ale może akurat ktoś mi podpowie.. Chciałam na swojej osiemnastce podziękować rodzicom, chrzestnym i babciom oraz wręczyć im po róży. Nie będę tutaj pisać dlaczego chce to zrobić, bo to akurat nieważne, po prostu dużo im zawdzięczam.. Chodzi o to że poszukuje odpowiedniej piosenki, myślałam o Radość najpiękniejszych lat, Anny Jantar.. Ale może polecicie coś innego ?

Gość gość
Zatańcz z nimi do piosenki "Cudownych rodziców mam" :o

Gość Aluusia
Chodzi o to, że będą tam też babcie, więc nie do końca mi to pasuje.

Gość gość
Chciałam na swojej osiemnastce podziękować rodzicom, chrzestnym i babciom oraz wręczyć im po róży. xxx ale wiocha!

Gość gość
Bylam ze swoim facetem na jego 18-stce. Namowilam go, zeby chociaz podziekowal rodzicom, za poswiecenie i wklad, jaki wlozyli przez cale zycie na wychowanie syna.Tesciowej lzy poplynely ze wzruszenia, tesc zagryzal mocno wargi. To samo zrobilam na mojej 18-stce. Ta sama restauracja, ta sama okolicznosc. Moja mama sie usmiechnela, jak i tata, i tyle co ze wzruszenia. Moze gdybym nie miala porownania, to moze i tak by to nie zabolalo. Moje slowa (wypowiadal je narzeczony) do jego rodzicow trafily ot tak. Z kolei moi wzruszyli ramionami i tyle. Co bys nie zrobila, to liczy sie gest. Ze chcesz podziekowac, ze doceniasz. Jak dla mnie masz swietny pomysl :) Z piosenka Ci nie doradze, bo srednio znam tytuly i takie tam. Ale sam pomysl z kwiatami i podziekowaniami to jak dla mnie bomba. powodzenia :)

Świetny pomysł! ja byłam na osiemnastce kuzynki kilka ladnych lat temu to zrobila dla rodziców prezentacje ze zdjęć z podkładem I will always love you. Może oklepane ale bardzo się wzruszyłam.