Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bodzio6000

prawiczek wstyd czy duma ?

Polecane posty

Hej, Co pomyslicie o chłopaku który okaże się ze jest prawiczkiem (załóżmy że on ma 22 lata i ona też 22). Raczej kobieta się będzie z tego śmiała czy się ucieszy że może być jego pierwszą. Czytałem w necie różne opinie na ten temat jedni pisza tak a inni inaczej chciałbym poznać wasze zdanie na ten temat.

Gość gość
Po co ci opinie innych ludzi ? Przejmujesz się nimi ? Mam 24 lata, dziewczyny nie miałem żadnej, nie całowałem się, jestem prawiczkiem. I co ? I g****o ;)

Gość gość
zadnych prawiczkow nie chce.i po co mi prawiczek sposci sie w 3 sekundy i koniec.

Gość gość
Przejmujesz się, bo pytasz jak zareagują na to dziewczyny. Idź do prostytutki, jak jesteś prawiczkiem. Ja może się udam w tym roku. Kobiet raczej nie szukam, bo ogólnie chyba nie potrafiłbym wejść w związek, więc wolę samotność.

Gość gość
Kobiety gardzą prawiczkami. Nie powiedzą ci tego wprost, ale koleżankom będą opowiadać, że jesteś ci/pą.

Gość gość
Zależy dlaczego ktoś jest prawiczkiem. Jak ktoś nie miał do tej pory powodzenia, to zrozumiałe. Jeżeli nic nie stało na przeszkodzie, no to już trochę inny temat.

Gość gość
Madre i warte uczuc kobiety beda Cie szanowac za to. Ja uwazam ze to sie ceni. W zadnym wypadku nie idz di prostytutki bo sie zeszmacisz a zadna normalna dziewczyna nie bedzid zadowolona z tego powodu.

Gość gość
no.. tia tylko jeszcze zeby chodzily z kartkami na czole, ktora to jest ta "madra, warta uczuc i normalna" to chociaz mozna by ocenic czy warto czekac albo podbijac czekaj tatka latka a łeb i jaja puchną. i wez rozrozniaj ktora by poszla, a ktora da w pysk za same słowa. czekac nie warto, sprobuj podbic na poczatek do jakiejs moze nie super ale milej, (wieksze szanse na sukces, bo te superhipermega maja ego wyjechane w kosmos) zeby sie "zapoznac z tematem" i nie zbzikowac czekając do 30. a potem jak juz bedziesz "po" to cisnienie ci na ten temat opadnie, i zluzujesz. sprobuj z nią jak najszybciej "dogadac sie na temat", delikatnie ale jednoznacznie, zeby sobie nie robiła pustych nadziei na jakies długie zwiazki, bo nie o to ci chodzi. no chyba ze po drodze okaze sie ze jednak jest ok. pamietaj, zawsze otwartosc, szacunek, i przede wszystkim szczerosc. na dluzsza mete to poplaca najbardziej. i nie probuj zbytnio naciskac (no chyba ze jestes dobry w perswazji ;) )

Gość gość
według mnie prawiczek jest lepszy może i dojdzie po 3min ale nie mam przed oczami tego że ta go dotykala i tamta i jeszcze jedną i jeszcze i jeszcze ...

Gość gość
Facet jak znajdzie kobiet która ma np 30 latek i jest dziewicą to jest zadowolony ? kobieta jak wie że facet jest prawiczkiem to od razu ma jakieś wątpliwość ze ją nie w*****a

Gość gość
20:51 a to naprawde takie złe? co bylo a nie jest... i tyle. jakas obsesja z tymi innymi. ciekawe jaki procent wszystkich kobiet utrzymal swoich pierwszych partnerów do slubu, a potem na chocby 5-7 lat.. podejrzewam ze max 10-15%, wiec raczej nie ma na co sie napalac.

Gość gość
moj facet byl prawiczkiem przez 35 lat :) i jestem jego 1 i ost. parnerka(zapewne) ;p

Gość gość
Kobiety myślą że jak facet prawiczek to nie potrafi wyru/chać dobrze kobiety czy ją wypieść

Gość gość
a ja myśle ze jeśli facet zalicza każdą napotkaną laske to moze i faktycznie umie wyru/chac kobietę ale równie dobrze moze mieć do niej pretensje ze np. nie jest tak aktywna jak któraś z poprzednich partnerek i zawsze będzie ją do nich porównywał a jak kobieta spotka prawiczka to moze go wszystkiego nauczyc i nie będzie myślała że on już mógł to samo robić z inną i tamta była lepsza od niej a najlepiej jak razem są "czyści"

Gość gość
Prawiczek, to wstyd, a jak już to lepiej się nie przyznawać, bo większość dziewczyn woli doświadczonych i ucieka od prawiczków.

Gość gość
Ja bym się ucieszyła :) też mam 22 lata.