Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chcialabym oswiadczyn a on mi gada ze biadole.

Polecane posty

Gość gość
ale co, chcesz oswiadczyn bo inni maja ? hmm, chyba najpierw trzeba dojrzec do tego...

Gość gość
"Co mnie facet obchodzi? ..."to co dupę zawracasz? mieszkaj sobie z kotem albo do usranej śmierci z rodzicami, who cares?

Gość gość
Nie, nie chce bo inni maja. Nadmienilam o tych znajomych gdyz przykro mi kiedy slysze ze nawet najwiekszych imprezowiczow i lekkoduchow w gronie naszych znajomych strzelila strzala amora i poczuli ze to ta. A on tyle gada a nic nie robi. Iczasem czuje ze nie jestem ta jedyna. Wymarzona

Gość gość
bo moze nie jestes, i co poradzisz? no nic nie poradzisz :)

Gość gość
Mam tak samo. Nawet brzydkie, głupie i gru e laski mają już pierścionki, a ja piękna dziewica nie mam

Gość gość
Najwieksze ku....wki ktore mialo pol mojego miasta sa dzis "przykladnymi" zonami, niektore matkami. Faceci poprostu lubia sie slizgac po Kims, lubia glupie i ulegle laski, nawet najwieksze kaszaloty maja narzeczonych. Dziewczyny brzydkie niezadbane. Wiec nie mam prawa czuc sie dziwnie?

Gość gość
U mnie to samo. Nawet takie skonczone idiotki, brzydkie i zdradzające, śliniące się na widok każdego oblecha mają Mężów! A ja? Naprawdę jestem ładna, wykształcona, wierna i pracująca, on jest moim pierwszym i co? Żadnego wyróżnienia? :(

Gość gość
tylko ja jestem najładniejsza, tylko ja jestem najmądrzejsza i tylko ja tak sądzę :P

Gość gość
Nie tylko ja zazdrosnico

Gość gość
Ja akurat doskonale rozumiem autorke i to co chciala przekazac. Facet jest starszy i cwany i chce powoli wciagac ja do codziennych obowiazkow poczawszy od wieszania prania... moze chce przetestowac czy sie do tego nadaje, ale bardziej prawdopodobne jest po prostu jego lenistwo. Wyskoczyl z tekstem "jak zona..." , myslac ze bedzie to jak kompement czy awans heheh a spotkal sie z ostra odpowiedzia ze wcale zona nie jest i ze sam ma rece do roboty. Na co troche zbity z tropu powiedzial ze "jak juz zamieszkaja razem...". Jednak nie zapytal czy ona chcialaby z nim zamieszkac uwazac to za pewnik! I tu znowu odpowiedz ze zamieszka tylko z narzeczonym, wiec to ON musi sie najpierw wykazac zeby w ogole rozwazyla temat. Narazie wspolne mieszkanie nie wchodzi w gre, tym bardziej wieszanie skarpet. A to ze biadoli jak 60tka to juz po prostu nie mial co powiedziec zeby wyjsc obronna reka. Jak dla mnie to BRAWO za asertywnosc i trzezwe myslenie ale nie licz na duzo z jego strony.

Gość gość
On pewnie z tym praniem czy tam wieszaniem żartował. Mój też takie teksty wali puszczając mi oczko, a gdy przychodzi co do czego to zmywa naczynia i odkurza aż się kurzy mimo że był u mnie w goscinie

Gość gość
Matko, wstydzę się, że moją płeć reprezentują takie i d i o t k i...

Gość gość
straszne glupoty piszesz autorko. z twoich rozwazan wynika, ze bedac razem 2 lata juz myslisz o rozstaniu... ja odkad zaczelam byc ze swoim facetem ani razu nie pomyslalam ,,Nie zrobie tego czy tamtego, bo jak sie rozstaniemy, to co bede z tego miala"... no co to za logika? chyba jak sie z kims jest, i sie widzi, ze to wlasnie "TO", to sie nie wyobraza rozstania. A ty jakos na chlodno kalkulujesz, wyliczasz, ze bez slubu to mu prac/gotowac/sprzatac nie bedziesz. A co, jak ci sie auto popsuje, to on ma ci nie pomoc przy naprawie, bo twoim mezem nie jest? KOSZMAR

Gość gość
ja ze swoim jestem juz 6 lat i dalej nie jesteśmy zaręczeni... u moich koleżanek tam samo :) ja myślę,że jesteśmy jeszcze młodzi ,żeby brać ślub itd, nie mam na to presji.