Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewierząca w uczucia

Znajomość przez internet. Czy można znaleźć swoją drugą połowę?

Polecane posty

Gość gość
Ja poznałam swojego ukochanego na czacie:) Oczywiście zanim go poznałam rozmawiałam z wieloma innymi różnymi facetami. różni ludzie sie zdarzają tak samo jak na portalach randkowych, ale myślę że na czacie można szybciej ich wyselekcjonować. Mi się udało jestesmy już razem kilka lat i to byl strzał w dziesiątkę :)

Gość gość
a seks bez chemii to musi być jakas porażka:-( to pewnie tak jak seks po 15 latach małżeństw, flaki z olejem i nudy:-)

Gość Zuzanna Amelia ææ
Nie bede tego tlumaczyc bo nie znam Twoich motywow dla zmiany zdania. To jest net. Tu mozesz napisac co chcesz. Wiem jedno - chemia albo jest albo jej nie ma. To nie jest cos co mozna kupic.

Gość gość Ślicznota
Moja znajoma zawarła kiedyś dłuższą znajomość z "panem"z sieci.Przyjeżdżał do niej,spał u niej(ona ma małe dziecko,po rozwodzie)przez te parę dni jakie u niej był nie kupił nawet chleba do jedzenia.Po prostu żył na jej koszt.A ona głupia to tolerowała.Wszystko skończyło sie kiedy pojechała do niego.Wróciła pobita(facet sie naćpał i tak ją zlał,ze lepiej nie mówić).Od tej pory nie moze patrzec na facetów."Wyleczyła"sie tez ze znajomości z facetami z sieci.I wam tez dobrze radzę nie ryzykować.

Gość Zuzanna Amelia ææ
14.36 to sie jej moglo przydarzyc nawet przy zawarciu znajomosci w realu. Daleka jestm od twierdzenia , ze w necie sami zboczency a w realu sami fajni ludzie , o ktorych wie sie wszystko. Bzdura. Sprawa pobic istnieje od lat , dlugo zanim ktos wymyslil net i wirtualny swiat. Mamy XXI wiek i net jest obecnie powszechna forma kontaktu miedzy ludzmi. W tym rowniez powszechna forma nawiazywania znajomosci. To jest dzisiaj element zycia. Element , z ktorego korzysta kazda z osob bioracych udzial w tej chocby dyskusji. Zamiast go negowac lepiej go jak najdokladniej poznac. Moze sie przydac.

Gość gość
Oj Zuzanno chyba tylko w sieci sie tobą interesuja jak czyjeś zdjęcie wkleisz.Wspolczuje naprawdę.

Gość gość
po co taki wredny tekst? czemu on ma służyć?

Gość Zuzanna Amelia ææ
15.15 - nigdy nie wklejalam cudzych zdjec jako swoich. Nie mam takiej potrzeby. Ty masz?

Gość gość
Ja się zgadzam z dziewczyną z 14:29, bo przeżyłam coś podobnego i to nie raz. Poznawałam faceta, miły, sympatyczny i ... taki sobie... Zaczynało iskrzyć po jakimś czasie, pojawiała się chemia, lądowaliśmy w łóżku :D Ale związków z tego nie było ( z wielu powodów ). Chemia albo jest od razu, albo przychodzi później albo nie pojawi się wcale, to że ktoś czegoś nie przeżył, nie znaczy, że inni też nie.

Gość gość
Jak wczesniej dostanie kopa od przystojniejszego to poczuje chemie do brzydszego i pokocha go za charakter.Zwlaszcza jak lata leca a innego kandydata na meza nie ma to ta chemia z czasem pojawia sie do kazdego.

Gość gość
A to z własnego doświadczenia wiesz ?

Gość gość
Nie. Z twojego.

Gość gość
Słaba konkluzja, nie błysnąłeś.

Gość gość
To chcesz blyskac.

Gość gość
Nudzisz się, hejterku wielkanocny, co ?

Gość gość
A co innego mozna robic przy tobie niz sie nudzic? Mozna pograc w gry komputerowe jesli ktos lubi..

Gość gość
No tak, ferie świąteczne w szkole masz, retardzie, to się nudzisz

Gość gość
Ja osobiście korzystam z portali randkowych w celu znalezienia drugiej połówki, ostatnio umówiłam się na randkę przez portal http://betania.pl i jestem bardzo zadowolona.